Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Gastronomia Salou

Torna Sabor Salou, la mostra més gran de Gastronomia de la Costa Daurada

dimecres 26 abril 2017

Amb més de 36.000 degustacions ofertes en la seva edició anterior, Sabor Salou pretén un any més superar-se en quantitat de visitants

Els dies 5, 6 i 7 de maig els restauradors de Salou s'uneixen al passeig Jaume I, per oferir les més variades degustacions, amb activitats i tallers per a tota la família

El cap de setmana del 5, 6 i 7 de maig el passeig Jaume I de Salou, acollirà un any més la setena edició de la fira gastronòmica Sabor Salou, un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet. Es tracta del major esdeveniment gastronòmic de la Costa Daurada, amb més de 36.000 degustacions servides en tres dies. Un esdeveniment per compartir amb amics i venir en família, amb propostes per a totes les edats.

Aquest matí en roda de premsa, l'alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat molt positivament el certamen que any rere any va ampliant tant en participants com en visitants. Granados ha volgut agrair el compromís de San Miguel i de tots els restauradors que confien en aquest aparador per promocionar la seva marca. Per la seva banda, la regidora de Participació Ciutadana, Júlia Gómez, ha presentat les xifres del certamen. L'any passat Sabor Salou va acollir més de 35.000 visitants. Aquest any, s'espera augmentar aquest nombre. Per això hem ampliat els espais entre estands i hem afegit llocs d'informació al llarg de la fira.
Gómez, ha assegurat que el públic assistent podrà gaudir d'una àmplia oferta de gastronomia local i participar de les moltes activitats i tallers que es realitzaran durant tot el cap de setmana, molts d'ells vinculats directament amb l'oferta d'oci en família.
Els tallers i els establiments confirmats es podran consultar al web www.saborsalou.cat.

L'objectiu d'aquest gran esdeveniment és donar a conèixer la qualitat i la diversitat de l'oferta de Salou, presentar als restauradors locals i oferir a les empreses una plataforma idònia per poder promocionar i vendre els seus productes. Aquest any, hi haurà una quarantena d'establiments participants la majoria d'ells situats a Salou; de manera que al passeig Jaume I es podrà veure un bon aparador de la gastronomia local.

Sabor Salou és un esdeveniment organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Salou i patrocinat per Cervesa San Miguel. La inauguració es durà a terme a les 6 de la tarda del divendres 5 de maig.

programa
 "Sabor Salou" es realitza el divendres 5 de maig de 17:00 a 22: 00h, el dissabte 6 de maig de 11:00 a 22: 00h i el diumenge 7 de maig de 11:00 a 20: 00h.

En Sabor Salou s'intercanvien Salouets (fitxes gust Salou) per degustacions. Els Salouets es podran adquirir als punts d'informació de Sabor Salou, a raó de 3 degustacions (Salouets) i una copa per 5 €, o 3 degustacions sense copa, per 4 €.
Sigui per donar una volta, per fer el vermut, per berenar o per sopar, Sabor Salou es convertirà per setè any consecutiu en la millor mostra de l'oci gastronòmic de la Costa Daurada especialment dissenyada per a tots els públics.

Document Actions