Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

El Carnaval Xic'S arriba a Salou amb un caràcter solidari a favor de l'Associació AiguaMarina

dimarts 18 febrer 2020

La celebració tindrà lloc aquest proper diumenge, 23 de febrer, de 17 a 20 hores, al Pavelló Salou Centre (Carrer Milà s/n)

L’entrada costarà 2 euros, per a tots els públics, i la recaptació es destinarà, íntegrament, a finalitats socials de l’entitat

El Carnaval Xic’S arriba a Salou aquest diumenge, dia 23 de febrer, amb un caràcter solidari a favor de l'Associació AiguaMarina. L'organització és a càrrec d'aquesta entitat salouenca, i compta amb la col·laboració de la regidoria d’Infància de l'Ajuntament de Salou.

Diversos tallers, maquillatge, inflables i xocolatada, formaran part d'aquesta gran festa pels més petits, que tindrà lloc de 17 a 20 hores, al Pavelló Salou Centre (Carrer Milà s/n).

La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha assenyalat que "aquesta festa dona l’oportunitat als infants de Salou de celebrar el Carnaval, sense haver de desplaçar-se i d’una manera familiar".

Cal dir que el Carnaval Xic’S comptarà amb el tradicional concurs de disfresses, on s'avaluarà la creativitat, l’originalitat i la posada en escena. Aquests es tindran en compte per donar els premis a la millor disfressa i a la més original.

L’entrada es podrà adquirir el mateix diumenge, al Pavelló Salou Centre, i el seu cost serà de 2 euros, per a tots els públics. La recaptació es destinarà, íntegrament, a finalitats socials de l’entitat AiguaMarina de Salou.

L’Associació AiguaMarina té com a objectiu principal donar resposta a les necessitats de les persones que viuen al municipi i que tenen Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), paràlisi cerebral i altres trastorns o malalties cròniques; i vetllar per la seva inclusió social.

Document Actions