Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

El Casal Xic’s i el Casal Esportiu d’Estiu reben la visita de la Unitat Canina de Sant Andreu de la Barca i de l’empresa Font Gali

dilluns 07 agost 2017

Durant la trobada els més petits han pogut veure de primera mà com treballen aquests animals

La Policia Local de Salou i la Unitat Canina de Sant Andreu de la Barca, juntament amb l’empresa Font-Galí, de Piera (Barcelona), han visitat aquest matí els nens i nenes que formen part del Casal Xic’s i del Casal Esportiu d’Estiu a l’escola Europa del municipi. Durant la visita els agents han informat als nens i nenes de la importància de respectar els animals i tenir cura d’ells, així com les diferents tasques que desenvolupen aquests animals dins del cos policial.

La visita ha servit per conscienciar als més petits de la importància de cuidar els animals i els han recordat que han de prendre mesures de precaució amb ells. Al voltant de 170 nens i nenes han pogut descobrir les pràctiques que realitzen els professionals amb els animals posant-se així en la pell d’aquests efectius per un instant. Durant la visita, els més petits han pogut veure la rapidesa de tres gossos actuant, saltant o buscant objectes amagats, fet que els ha deixat sorpresos.

A la visita també hi han estat presents el Regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat, i Protecció Civil, David González; la regidora d’Infància, Júlia Gómez; el Cap de la Policia de Salou, José Luís Gargallo, i la responsable del Grup de Relacions Ciutadanes, Contxi Saez. González, ha destacat que “es important conscienciar-los des de petits i que es familiaritzin amb els diferents dispositius policials i en la gran tasca que desenvolupen diàriament. A més els han conscienciat de la responsabilitat que suposa el tenir un animal de companyia recordant alguns hàbits de civisme". Per la seva banda Gómez, ha explicat que “des dels Casals d’Estiu s’està duent a terme una gran labor durant els mesos d’estiu i el que pretenem es que els nens i nenes que hi participen aprenguin sempre sense deixar de divertir-se”.

Galeria d'imatges

gossos.jpg
P1040695.JPG
P1040705.JPG
P1040723.JPG

Document Actions