Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

El Casal Xic’S obre portes per gaudir de l’estiu amb una variada oferta d’activitats de lleure

divendres 31 maig 2019

A partir del dia 3 i fins el divendres 14 de juny es podran dur a terme les inscripcions per a les places de juliol i agost

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou impulsa un any més El Casal Xic’S, una oferta de lleure on els infants del municipi podran gaudir fent tallers, activitats d’aigua, excursions i moltes altres sorpreses. Aquest es dura a terme a l’Escola Europa, la qual acollirà totes les activitats durant els mesos de juliol i agost. Activitats que es duran a terme per quinzenes al preu de 55 euros; excepte la setmana final d’estiu del 26 al 30 d’agost, amb un preu de 30 euros. A més, també es podrà optar al servei d’acollida per quinzena pel preu de 25 euros, excepte la setmana final que el preu serà de 12,50 euros; i al servei de menjador per quinzena pel preu de 45 euros, excepte la setmana final que el preu serà de 22,50 euros. Des de la regidoria s’han mantingut els preus de les activitats respecte de l’any passat, amb una clara voluntat de no incrementar més la despesa de les famílies.

Les dates són les següents: la primera quinzena del dilluns 1 al divendres 12 de juliol; la segona quinzena del dilluns 15 al divendres 26 de juliol; la tercera quinzena del dilluns 29 de juliol al divendres 9 d’agost; la quarta quinzena del dilluns 12 d’agost al divendres 24 d’agost; i la setmana final del dilluns 26 al divendres 30 d’agost. El Casal Xic’S està adreçat a nens i nenes entre 3 i 12 anys (escolaritzats durant el curs 2018/2019 entre P3 i 6è); els quals obtindran un 10% de descompte al Casal (no acollida ni menjador) amb el carnet del Club Xic’S o amb el carnet de família nombrosa o monoparental.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del dia 3 de juny i fins al divendres 14 de juny a l’OAC de l’Ajuntament, en horari de 8:30 a 14 hores. Caldrà presentar de forma conjunta el full d’inscripció (disponible a l’OAC i a www.salou.cat); el DNI del pare/mare/tutor, la targeta sanitària de l’infant, la cartilla de vacunacions, l’informe mèdic en cas d’intoleràncies i/o al·lèrgies, una fotografia recent de l’infant (mida carnet) i el justificant de pagament (es facilitarà a l’OAC un cop aportada la documentació). No es facilitarà l’autoliquidació del pagament fins que no es presenti tota la documentació, i un cop fet el pagament (targeta o efectiu al mateix ajuntament), es registrarà a l’OAC. L’infant ha d’estar empadronat a Salou. Les places són limitades.

A l’entrada de l’Ajuntament de Salou, a partir del 3 de juny, s’habilitarà també un espai d’informació del Club Xic’S, on es revisarà la documentació i s’ajudarà a complimentar la instància. Abans de l’inici del període d’inscripcions, les persones interessades poden complementar la informació de manera presencial a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet o trucant al telèfon 977 38 35 91.

Fitxers adjunts

Document Actions