Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

El parc infantil de Nadal “Espai Xic’S” de Salou obre un any més les seves portes

dijous 27 desembre 2018

Els infants podran gaudir d’inflables, de tallers i fins i tot un taller on aprendre a muntar en segways

Aquest matí, el parc infantil de Nadal de Salou, l’Espai Xic’S, ha tornat a obrir les seves portes.  Aquesta edició compta amb un total de 56 persones treballant, entre els quals hi ha monitors,  voluntaris, un tècnic coordinador, una promotora d’activitats, un coordinador dels monitors, i dos tècnics en prevenció i primera intervenció bàsica en emergències, tots ells de Salou, que acompanyaran els nens i les nenes que vulguin gaudir de la festa al parc infantil que, com cada any, es munta al Pavelló d’Esports Municipal i també als carrers adjacents.

El parc compta amb un ampli ventall d’atraccions i tallers pel parc, com, per exemple, 6 inflables, les màquines recreatives, una tirolina i un “jumping”, entre altres, dins del pavelló; així com els “segways”, quatre inflables més, els “toritos”, un carrusel i un taller de rugby, als carrers adjacents. També manté la col·laboració de diverses entitats com, per exemple, la Policia Local de Salou, que ofereix per les tardes tallers i jocs infantils; a més d’altres activitats i tallers de l’Associació Projectes Creatius Panda, Marieta Voltereta, Diviértete Animaciones i Espai Xic’S. Els infants assistents també podran comptar amb un espai de ludoteca  i un espai de venda de les polseres solidàries Pulseres Candela. Aquesta nova edició, el parc infantil de Nadal Espai Xic’S també compta amb la col·laboració de Salou Academy Rugby Club, Kid’s & Us La Martina, Escola d’Art Marina B Cubells i Perruqueria Brull.

L’alcalde, Pere Granados, ha mostrat el seu agraïment al col·lectiu de joves que decideix ajudar durant aquests dies per realitzar aquesta iniciativa, i ha afegit que “gràcies a la seva tasca i esforç, fan que els nens i nenes de Salou puguin gaudir d’uns dies amb un gran ventall d’activitats”. La regidora d’Infància, Julia Gómez, també ha volgut agrair la tasca que realitzen els monitors, així com els voluntaris, que participen sense ànim de lucre. Entre tots, ha assenyalat Gómez, “farem que aquesta nova edició del parc sigui tot un èxit”, i ha afegit que “des de la regidoria, volem seguir apostant per aquesta iniciativa que any rere any té com a objectiu que els més petits gaudeixin d’aquesta època de Nadal”.

En aquesta edició, el parc manté obertes les portes del 27 de desembre al 5 de gener, des de les 10 del matí i fins a les 13h i des de les 16h a les 20h, excepte l’ 1 de gener i el dia 5 per la tarda que romandrà tancat. Els dies 2, 3 i 4 de gener, de 17:30h a 18:30h, els nens i nenes assistents al parc rebran la visita del patge reial. A més, aquesta nova edició també compta amb el Dia Rodapark, que consisteix en què aquells nens i nenes que hagin comprat l’entrada el dia 27 de desembre, podran anar amb la mateixa entrada al parc de Nadal de Vila-seca el dia següent 28 de desembre. Per altra banda, cal destacar que el Dia de Nadal Solidari serà el 3 de gener, on portant 1kg de menjar l’entrada serà gratuïta. La recollida d’aliments anirà a Càrites i l’Església Evangèlica de Salou.

A més, es mantindran els mateixos preus que l’any passat amb abonaments per a tots els dies del parc a 18€, amb abonaments del Club Xic’S a 15€; i les entrades normals a preu de 5€/dia mentre que hi ha una rebaixa pels infants que presentin el carnet de Club Xic’S fins als 3€ en el cas d’entrada diària. Recordar que els infants de 0 a 3 anys i els pares i mares tindran l’entrada lliure. Les entrades i abonaments es podran adquirir a les mateixes taquilles del Pavelló Municipal de Salou.

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG

Document Actions