Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Els més petits tornaran a gaudir de l’estiu amb el Casal Xic’S

dimarts 29 maig 2018

A partir del 4 i fins el proper divendres dia 15 de juny s’obren les inscripcions per a les places de juliol i agost

Un any més la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou impulsa una oferta de lleure on els infants del municipi podran gaudir fent tallers, activitats d’aigua, excursions i moltes altres sorpreses. El Casal Xic’S, es dura a terme a l’Escola Europa, la qual acollirà totes les activitats durant els mesos de juliol i agost. Activitats que es duran a terme per quinzenes al preu de 55 euros; excepte la setmana final d’estiu del 27 d’agost al 31 d’agost, amb un preu de 30 euros. A més, també es podrà optar al servei d’acollida per quinzena pel preu de 25 euros, excepte la setmana final que el preu serà de 12,50 euros; i al servei de menjador per quinzena pel preu de 45 euros, excepte la setmana final que el preu serà de 22,50 euros. Des de la regidoria s’han mantingut els preus de les activitats respecte de l’any passat, amb una clara voluntat de no incrementar més la despesa de les famílies. “Un any més, els nens i nenes comparteixen experiències i aprenen tot divertint-se, alhora que el casal dóna un gran servei a les famílies”, ha explicat la regidora d’Infància, Julia Gómez.

Les dates són les següents: la primera quinzena del dilluns 2 de juliol al divendres 13 de juliol; la segona quinzena del dilluns 16 de juliol al divendres 27 de juliol; la tercera quinzena del dilluns 30 de juliol al divendres 10 d’agost; la quarta quinzena del dilluns 13 d’agost al divendres 24 d’agost; i la setmana final del dilluns 27 d’agost al divendres 31 d’agost. El Casal Xic’S està adreçat a nens i nenes entre 3 i 12 anys (escolaritzats durant el curs 2017/2018 entre P3 i 6è); els quals obtindran un 10% de descompte amb el carnet del Club Xic’S o amb el carnet de família nombrosa o monoparental.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del dia 4 de juny i fins al divendres 15 de juny a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, en horari de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Caldrà presentar de forma conjunta el full d’inscripció que estarà disponible a l’Espai d’Infància; la fotocòpia de la cartilla de vacunacions del nen/a; la fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor; la fotocòpia de la targeta sanitària; la fotocòpia del nen/a inscrit/a; i el comprovant del pagament bancari. Per a més informació podeu trucar a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet al 977 383 591 o consultar la pàgina web de l’Ajuntament de Salou (www.salou.cat).

Document Actions