Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Els monitors del Casal Xic’s reben formació de primers auxilis

divendres 29 juny 2018

Dilluns s’inicia el primer torn del casal d’estiu, organitzat per la regidoria d’Infància

 

Aquest matí, la vintena de monitors que treballaran al llarg de l’estiu al Casal Xic’s han dut a terme un  curset de primers auxilis al  Centre d’Alta Resolució de Salou impartit pel personal sanitari del Centre sanitari del municipi. Aquesta formació, inclou una temàtica molt completa; des de l’aprenentatge de les maniobres de reanimació cardiopulmonar a com actuar en cas d’asfixia, cop de calor, cremades...

Aquesta formació, com apuntava la regidora d’Infància, Julia Gómez, “és un complement important quan es treballa amb nens i nenes de curta edat i s’ha d’estar preparat davant de qualsevol eventualitat; però esperem, que no s’hagi de fer servir aquests coneixements adquirits al llarg dels dos mesos de casal”, apuntava. A més, també ha volgut agrair la bona predisposició del personal sanitari del CAR a l’hora de fer la formació.

 

Cal recordar que aquest proper dilluns dia 2 comença la primera quinzena d’activitats al Casal que s’allargarà fins al 31 d’agost. La regidoria ha organitzat l’activitat en quatre quinzenes i una setmana final i enguany, el centre d’interès serà la ‘Festa Major’. Aquesta primera quinzena al casal Xic’s de Salou començaran un total de 115 nens (6 dels quals tenen necessitats educatives especials. Al Casal hi ha un total de 17 monitors, sis dels quals són vetlladors.

Galeria d'imatges

degrup-formacio-car-salou.JPG

Document Actions