Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

"La febre en els nens", primera xerrada de l'Escola de Mares i Pares de Salou

dijous 13 desembre 2018

Aquest matí s'ha dut a terme la primera xerrada "La febre en els nens" de l'Escola de Mares i Pares de Salou, a càrrec de Doctora Villalobos i la Doctora Miriam Domingo. Es tracta d'una iniciativa impulsada per la regidoria d'Infància de l'Ajuntament de Salou, en col·laboració amb el CAR Salou (Centre d'Alta Resolució de Salou). La xerrada ha estat tot un èxit entre les mares i pares assitents, on també ha volgut estar-hi present la regidora d'Infància, Julia Gómez.

Aquest primera sessió ha ofert un conjunt de conceptes bàsics per tal que les famílies puguin saber com i quan tractar la febre, segons els símptomes i l'edat del nen/a; i forma part del conjunt de xerrades que es duran a terme cada dos mesos a l'Espai d'Infància Estació del Carrilet, amb l’objectiu de donar el suport necessari i les eines per ajudar amb l’educació sanitària i criança dels fills.

El projecte va dirigit a pares, mares, tutors i cuidadors de nens de 0 a 14 anys que visquin al Municipi de Salou i el cost de les activitats és gratuït. Per fer les inscripcions de les següents xerrades, les persones interessades s'hauran de dirigir a l’Espai d’infància per a cada xerrada, on hauran de proporcionar diferents dades com el nom del pare, mare o tutor, nom del nen/a, edat i telèfon.

 

Galeria d'imatges

xerrada1
xerrada2
xerrada3
xerrada4

Document Actions