Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

La nova Guia Xic’S arriba, amb molts descomptes, a establiments de Salou

dimarts 17 desembre 2019

El seu nou format digital facilita l’ús, és més ràpid, còmode i directe per consultar la informació

Els avantatges es poden obtenir en múltiples àmbits: educació, restauració, salut, oci, comerç i esport

La nova Guia de Descomptes Xic’S per a l’any 2019-2020 és, per primera vegada, en format mòbil. Aquesta nova característica permet acostar l’usuari a la informació que conté, ja que permet l’accés tantes vegades com sigui necessari d’una manera més ràpida, còmoda i directa. A més, també facilita el contacte amb els establiments, ja que dades com: el telèfon, la localització i les xarxes socials són a un sol clic a la pantalla.

Noves propostes, descomptes i botigues de diferents àmbits conformen aquesta guia. Un gran ventall d’establiments relacionats amb l’educació, la restauració, la salut, l’oci, el comerç i l’esport ofereixen avantatges exclusius per a tots els Xic’S.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria d’Infància que, juntament amb els establiments adherits, sense ànim de lucre, ha col·laborat per oferir facilitats úniques per fer més planer el dia a dia dels més petits de Salou i les seves famílies.

Si encara no disposeu del Carnet Xic’S, us el podeu anar a fer, al moment, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, per aprofitar els nous avantatges.

Així doncs, ja es poden consultar les nombroses facilitats i descomptes de la Guia Xic’S amb el mòbil o la tauleta en el següent enllaç: www.salou.cat/guiaxics.

Document Actions