Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Les famílies podran aprendre Reanimació Cardiopulmonar a l’Escola de Pares

dijous 10 octubre 2019

L’activitat tindrà lloc el proper dimecres, dia 16 d’octubre, en el marc del Dia Europeu de la conscienciació sobre l’aturada cardíaca

L’horari de la sessió serà de 10:30 a 12 h, a l’Espai d'Infància Estació del Carrilet. Les inscripcions, prèvies, són gratuïtes

Salou commemorarà, el proper dimecres, dia 16 d’octubre, el Dia Europeu de la conscienciació sobre l’aturada cardíaca. En aquest sentit, l’Espai d’Infància Estació del Carrilet del municipi durà a terme una nova sessió de l’Escola de Pares, el mateix dia, en horari de 10:30 a 12 hores, on tothom que s’inscrigui podrà adquirir coneixements de Reanimació Cardiopulmonar (RCP). Aquesta iniciativa té el suport del professionals del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou.

Per poder assistir a la sessió, les persones interessades hauran d’inscriure’s prèviament, de manera gratuïta, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, de dilluns a divendres, en horari de 10 a 13 h, i de 16 a 20 h.

L’any 2013, la Unió Europea va establir el 16 d’octubre com el Dia Europeu de la conscienciació sobre l’aturada cardíaca. L’objectiu d’aquesta commemoració és millorar la sensibilització i l’educació de les persones davant d’una aturada cardíaca, tant pel que fa al reconeixement del problema, com a la manera d’actuar en els primers minuts, fins a l’arribada dels serveis d’emergència. És de vital importància realitzar una formació mínima en RCP, per tal de poder actuar en els primers instants i poder, així, salvar una vida.

Galeria d'imatges

cartell escola de pares.png

Document Actions