Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Salou engega la primera Escola de Mares i Pares

dimecres 05 desembre 2018

Les sessions es duran a terme cada dos mesos a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet del municipi

El dijous 13 de desembre es durà a terme la primera xerrada amb la temàtica ‘La febre en els nens’

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou, en col·laboració amb el CAR Salou (Centre d’Alta Resolució de Salou), ha presentat aquest matí l’activitat Escola de Mares i Pares, un projecte que comptarà amb diferents xerrades amb l’objectiu de donar el suport necessari i les eines per ajudar amb l’educació sanitària i criança dels fills. Aquestes jornades es faran els dimecres o els dijous, cada dos mesos, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, i l’horari s’adaptarà segons les necessitats, per tal d’oferir flexibilitat a les famílies.

El projecte va dirigit a pares, mares, tutors i cuidadors de nens de 0 a 14 anys que visquin al Municipi de Salou i el cost de les activitats serà gratuït. Per fer les inscripcions, les persones interessades hauran de dirigir-se a l’Espai d’infància per a cada xerrada, on hauran de proporcionar diferents dades com el nom del pare, mare o tutor, nom del nen/a, edat i telèfon.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, acompanyada de l’adjunta d’Infermeria al CAR, Montse Tomàs, i la Doctora Miriam Domingo, ha destacat que “aquesta nova iniciativa pretén ajudar les famílies amb les possibles inquietuds i dubtes que puguin tenir i fer-los partícips de les activitats que proporciona el nostre Espai d’Infància”. Gómez també ha volgut agrair “la tasca del CAR de Salou per la seva col·laboració totalment desinteressada per fer possible aquestes activitats”, i ha afegit que “el nostre CAR és referent al territori i des de l’Ajuntament treballarem conjuntament perquè sigui tot un èxit”.

Per la seva banda, l’adjunta a Infermeria al CAR, Montse Tomàs, ha explicat que “inicialment es va fer una enquesta per decidir els temes que s’abordarien a les sessions i es va decidir que serien la febre, les infeccions, l’alimentació, els hàbits de la son i la policultura”, i ha afegit que “es tracta d’un cicle continu, de manera que quan acabem existeix la possibilitat de seguir realitzant aquestes sessions, incloent temes nous”.

La primera xerrada es farà el dijous 13 de desembre de 10:30h a 11:30h i la temàtica serà “La febre en els nens“ amb la Doctora Villalobos i la Doctora Miriam Domingo. La Doctora Domingo, encarregada d’impartir aquesta primera sessió, ha assenyalat que “es mostraran un conjunt de conceptes bàsics i fàcils per tal que les famílies puguin saber com i quan tractar la febre, segons els símptomes i l’edat del nen/na”.

Galeria d'imatges

Presentació Escola Mares i Pares

Document Actions