Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Salou organitza per cinquè any el carnaval Xic’s solidari contra el càncer infantil

dilluns 25 febrer 2019

Diumenge se celebrarà una festa al pavelló Salou Ponent de les 17 a les 20h amb xocolatada, concurs de disfresses, maquillatge, inflables...

 

El pavelló Salou centre serà l’escenari aquest diumenge 3 de març de la cinquena edició del Carnaval Xic’s solidari. Aquesta trobada s’organitza conjuntament entre la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou i l’Associació Oncològica Dr Amadeu Pelegrí del municipi, amb qui ja hi ha una llarga tradició de col·laboració en aquest tipus d’esdeveniments solidaris. L’entrada té un cost de 2 euros i es destinarà a l’Hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu per a la investigació i el tractament especialitzat del càncer infantil.

La festa tindrà com a centre neuràlgic el Pavelló Salou Ponent -a l’avinguda Pau Casals- de 17 a 20 hores i s’espera que unes sis-centes persones puguin gaudir d’una bona estona. Com a tota festa de carnaval no hi podia faltar el concurs de disfresses, on un any més, els premis a les millors disfresses han estat valorats en 100€, 75€ i 50€, respectivament, i els guanyadors hauran de gastar-los als establiments de Salou. En el decurs de la festa, i més enllà del concurs de disfresses, els nens i nenes que assisteixin al pavelló també podran gaudir d’una xocolatada a més d’animació infantil, maquillatge zumba kids.

Les entrades es poden comprar a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet; al Centre Òptic Salou; a l’acadèmia d’idiomes Kids and us i, finalment, a la Llenceria Tati.

Més informació al telèfon 626 663 432.

Document Actions