Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Torna el Casal Xic'S i l'escola esportiva d'estiu a Salou

L’escola Europa i el Pavelló Salou Centre tornen a ser un any més el centre neuràlgic de les activitats organitzades per les regidories d’ Infància i Esports durant les vacances escolars

dimecres 05 juliol 2017

La regidoria d’Infància ha iniciat avui un nou casal Xic’s que proposa una oferta d’oci i lleure de qualitat pels nens i nenes de Salou d’entre 3 i 12 anys. En aquesta primera quinzena hi ha més d’un centenar de nens que gaudeixen de les activitats que s’organitzen sota la direcció de la Fundació Pere Tarrés on hi participen 11 monitors i 6 vetlladors pels nens amb necessitats educatives especials, a més d’un director de casal.

D’altra banda, avui també ha començat l‘escola Esportiva d’Estiu al Pavelló Salou Centre. Aquesta es divideix en l’escola d’Iniciació Esportiva, des de P3 i fins a 4rt de primària i l’Escola Esportiva Multijoc, des de 5è de primària fins a 3r d’ESO. En totes dues escoles es pretén desenvolupar les habilitats motrius i fomentar el treball en equip i el respecte vers el companys i la natura.


Aquests, oferten tot tipus d’activitats adequades a les edats dels inscrits i fan del joc un aprenentatge. La regidora d’Infància, Julia Gómez, explicava que aquest casal combina aspectes educatius i lúdics”. Gómez, ha recordat que per fer-se soci del Club Xic’s només cal dirigir-se a l’Espai d’Infància El Carrilet i omplir una butlleta. D’altra banda, el regidor d’Esports, Dani López, ha explicat que “amb l’escola Esportiva es vol fomentar el treball en equip i les nocions bàsiques de l’esport tot combinant-ho amb l’ensenyament i buscant també la diversió dels assistents”.

Amb els casals es manté els més petits i joves del municipi amb una activitat controlada durant l’estiu donant una resposta als pares i treballadors. Es tracta de dues ofertes que s’han consolidat des de la seva creació i que any rere any van en augment.

 

 

Document Actions