Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Infància

Tornen els avantatges i descomptes per tota la família amb la guia del club Xic’S

dijous 18 octubre 2018

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou ha creat una nova guia Xic’S per aquest 2019

Ja són més de 3.800 els nens i nenes que formen part del Club Xic’S

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou torna a oferir un any més la “Guia d’avantatges i descomptes del Club Xic'S”, un llibret on es recullen totes les ofertes que diferents establiments del municipi posen a l’abast, de forma exclusiva, per als socis del Club Xic’S.

La guia reuneix descomptes i avantatges molt diversos que van des de l’educació, la restauració, la salut, el comerç o l’esport, així com l’oci infantil i familiar. Un total de 53 empreses col·laboradores s’han volgut sumar al projecte que ha tingut una molt bona acollida els darrers anys i que aquesta edició compta amb 8 nous establiments adherits a les promocions.

La regidora d’Infància, Júlia Gómez, ha explicat que “cada any incorporem novetats perquè els socis del Club Xic’S puguin gaudir de més descomptes i de nous esdeveniments que ofereix aquesta guia”. Gómez ha afegit que “actualment ja són més de 3.800 els nens i nenes que formen part d’aquesta iniciativa i esperem poder celebrar els 4.000 properament.”

La regidoria d’infància ha distribuït els exemplars entre les escoles, els equipaments municipals i els propis establiments col·laboradors que compten a més amb un distintiu que els identifica com a local adherit al Club Xic'S, per tal de posar a l’abast dels infants i les famílies el llibret. A més, aquest incorpora a la última pàgina l’horari de l’Espai d’Infància, situat a l’antiga Estació del Carrilet, de 10h a 13h i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres.

Fitxers adjunts

Document Actions