Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

El PIJ de Salou realitza un acompanyament laboral per a joves a través del programa Referents d’Ocupació juvenil

dijous 16 maig 2019

El servei pretén orientar e informar als joves sobre els diferents recursos i programes de que disposen

 

El Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament han posat el marxa el servei d’atenció als joves de Salou dins del Programa Referents d’Ocupació Juvenil. Es tracta d’un servei ubicat a la masia Tous de manera quinzenal que pretén atendre -prèvia petició de cita- als joves amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

L’objectiu principal del programa és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional mitjançant el treball en xarxa i transversal entre els diferents dispositius que treballen amb persones joves, per tal d’oferir els recursos més convenients en funció de les seves característiques personals i/o socials. En aquest sentit, els joves podran rebre un assessorament laboral i formatiu; recull d’ofertes de feina; aprenentatge per a la realització de currículums, entre d’altres aspectes.

L’atenció als joves es farà els dimarts de manera quinzenal demanant cita prèvia al telèfon 977 35 07 86. L’atenció podrà ser directe a la persona jove, a través d’una informació i orientació tant de manera individual i personalitzada com de manera grupal.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.

Document Actions