Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

Els joves de Salou encapçalaran la Desfilada Zombi de Halloween amb les seves coreografies

divendres 25 octubre 2019

El proper dilluns, dia 28, i dimarts, 29 d’octubre, el Centre Juvenil Masia Tous del municipi ha organitzat dues sessions gratuïtes per aprendre balls per a la rua, amb la col·laboració de Nou Estil Escola de Ball

El Centre Juvenil Masia Tous de Salou realitzarà el proper dilluns, dia 28, i dimarts, 29 d’octubre, en horari de 17.30 a 19 h, dues sessions gratuïtes de coreografies per encapçalar la Desfilada Zombi de la nit de Halloween del 31 d’octubre, al ritme de Thriller de Michael Jackson i d’altres cançons típiques de la nit més terrorífica de l’any.

Aquesta iniciativa, adreçada a joves d’entre 12 i 30 anys i inclosa dins el programa de la Festa Major del 30 d’Octubre comptarà amb la col·laboració dels professors i professores de Nou Estil Escola de Ball del municipi.

Les inscripcions es podran fer, presencialment, al Punt d’Informació Juvenil de la Masia Tous de Salou (situat al n. 1 del carrer de Maria Castillo), de dilluns a divendres, en horari de 10 a 13 h i de 16 a 20h; trucant al telèfon 977 35 07 86; o enviant un WhatsApp al número 661 58 34 13.

Cal recordar que la Desfilada Zombi tindrà lloc el proper dijous, dia 31 d’octubre, vigília del Dia de Tots Sants. La concentració serà a partir de les 19.30 h, a la plaça del Carrilet, d’on se sortirà, a les 20 h, passant per Via Roma, c. Barcelona i nucli antic, i tornant pel mateix camí fins arribar al Teatre Auditori de Salou. Un cop allà, es podrà gaudir d’un flashmob final amb tots els assistents, al ritme de la cançó Thriller, que conclourà la desfilada.

Enguany, les persones assistents també podran participar en el concurs de fotografia de la desfilada per guanyar entrades de PortAventura, enviant les millors imatges al correu electrònic cultura@salou.cat. Caldrà ser seguidor/a del Facebook de Cultura i Festes (www.facebook.com/SalouCulturaiFestes) per poder optar al premi. Es pot participar fins el 10 de novembre.

Fitxers adjunts

Document Actions