Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

Gaudeix del Cap d’Any a Salou amb una proposta innovadora pensada per a tots els públics

dijous 28 desembre 2017

La festa tindrà lloc al Pavelló Salou Ponent a partir de les 00:30h

 

Salou vol encarar el 2018 amb il·lusió des del primer moment i amb aquest objectiu ha programat una festa de cap d’any pensada per donar-hi cabuda a tots els públics, sobretot el familiar, que sovint troba limitacions per a gaudir de l’oci nocturn en dates tan assenyalades. El contingut de l’acte mantindrà l’esperit festiu amb Dj’s, i s’hi sumarà animació destinada als infants amb l’objectiu d’integrar-los en la celebració i fer-los partícips de la vetllada.  

A més, per fomentar la participació i la implicació del teixit associatiu del municipi, un any més la regidoria de joventut ha emprès aquesta iniciativa conjuntament amb el Club Bàsquet Salou, qui s’ha mostrat entusiasta amb la idea i sumarà els seus esforços per dur-la a terme.

El regidor de Joventut, David González, ha volgut destacar que "des de la regidoria hem recuperat la festa de Cap d'Any al municipi, i pretenem que torni a ser aquella primera festa popular de Cap d'Any celebrada ara fa 10 anys on les famílies van poder gaudir d'un ambient familiar." González, ha volgut agrair la col·laboració, un any més, del Club Bàsquet Salou en l'organització d'aquesta festa, en especial al seu president i la junta directiva que sempre estan disposats a col·laborar en tot allò que els hi demana l'Ajuntament.

La festa te un preu de 5€ per entrada, aquestes es poden adquirir al Punt d’Informació Juvenil, situat a la Maia Tous (C/Maria Castillo cantonada C/Montserrat) de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 17 a 20h, o al departament de cultura de l’Ajuntament. Recordar que els menors d’edat tenen l’entrada gratuïta, però han d’anar acompanyats per un adult. Per a més informació es pot trucar al Punt d’Informació Juvenil (977350786) o consultar les xarxes socials de joventut Salou.

Document Actions