Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

La regidoria de Joventut aposta pel talent local en aquesta Festa Major d’hivern de Salou 2020

divendres 24 gener 2020

La Salou’s Youth Night comptarà amb les actuacions dels salouencs: May, Ander y Rossi, Saîk Promîse, i Aiem

La Festa Loca Latino, la Gran Festa Disco, la VII Skate Parkty, la Festa Disco Flúor i la Cós Blanc Night, són algunes de les propostes incloses a la programació

Aquesta nit, es podrà gaudir de la Festa Loca Latino, a partir de les 00.30 h, a l’Envelat

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou aposta pel talent local durant la Festa Major d’hivern de Salou 2020. Ho fa, especialment, amb la Salou’s Youth Night, el proper dimecres, 29 de gener, a les 22 h, a l’Envelat; una festa que comptarà amb les actuacions dels salouencs: May, Ander y Rossi, Saîk Promîse, i Aiem.

El dia gran de la Festa Major d’hivern, el Cós Blanc, s’ ha preparat un conjunt d’activitats perquè el jovent gaudeixi de la celebració. Així, a les 6.30 h, començarà la Matinada Jove, amb la xaranga Estrella Band, des del carrer Advocat Gallego. Després de la cercavila de lluïment de carretel·les, a partir de les 14 h, es podrà gaudir de la Zona Jove, al costat de l’Envelat. I, finalment, un cop acabada la gran desfilada de la tarda del Cós Blanc, i després del gran ball, es podrà assistir a la Cós Blanc Night, amb els DJ Ash i Dj Franky Invernon, a partir de les 3 h de la matinada, a l’Envelat.

La regidora de Joventut, Julia Gómez, ha manifestat que “des de l’Ajuntament de Salou volem que els nostres joves gaudeixin de la Festa Major d’hivern amb activitats adaptades als seus gustos i estils”. Per aquesta raó, “hem creat un programa molt divers, amb diferents tipus musicals i formats, i, sobre tot, amb la participació d’artistes de la zona, posant en valor, així, el gran talent del jovent que ens envolta”.

Cal destacar, també, la Festa Loca Latino, que se celebrarà aquesta nit, a les 00.30 h, a l’Envelat, després de la gala d’humor amb Toni Rodríguez; i la Festa Disco Afterparty, amb la locutora de fórmula Loca FM i Loca Latino, Gema Tajadura, demà dissabte, dia 25, a les 23 h, al mateix espai.

A més, es podrà gaudir de l’actuació dels discjòqueis D-Lord, Joan Monty i Wolder, en el decurs de la Gran Festa Disco, el proper dijous, 30 de gener, a les 13 h, a l’Envelat. El DJ Joan Monty repetirà, acompanyat pels Dj Moncho i DJ Plucky, a la Festa Disco Flúor Cós Blanc, el divendres, 31, a les 23 h.

El mateix divendres, dia 31 de gener, els amants de l’skate podran apropar-se al parc de Manuel Albinyana, on se celebrarà la VII edició de la Skate Parkty, a partir de les 18 hores.

Cal dir que les nits del 24, 30 i 31 de gener, hi haurà un punt d'informació i prevenció del consum de drogues i alcohol, a càrrec de SomNit, de la Creu Roja, que treballarà, conjuntament, amb el Punt Violeta i Multicolor.

Document Actions