Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

Una gran varietat de nous tallers conformen el programa “Salou es Mou 2019” d’aquest segon trimestre

dimecres 03 abril 2019

Joventut aposta per un gran ventall d’activitats lúdiques adreçades als joves d’entre 13 i 30 anys, amb seu a la Masia Tous

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou ha dissenyat el conjunt d’activitats que formaran part aquest segon trimestre del programa “Salou es Mou 2019”. Es tracta d’un gran ventall d’esdeveniments durant el segon trimestre dirigit als joves d’entre 13 i 30 anys, amb l’objectiu de donar un contingut lúdic i esportiu al temps d’oci dels joves. Durant l’any, es programaran activitats d’oci alternatiu, centrades sobretot a l’espai jove de la Masia Tous del municipi, així com petites formacions d’autoconeixement per buscar feina, i cursos i tallers molt diversos.

La programació del segon trimestre de l’any 2019 recull una onzena d’activitats, entre les quals es troben els tornejos clàssics, com el de Ping Pong (9 d’abril a les 17:30h), de futbolí (26 d’abril a les 17:30h), de Fifa 19 PS4 (7 de maig a les 17:30h) i el torneig d’AirHockey (21 de maig a les 17:30h). A més, també s’incorporen un conjunt de tallers adreçats al col·lectiu jove: el dissabte 6 d’abril de 10h a 13h, es podrà gaudir del taller “Quina feina he de buscar?” i el dissabte 4 de maig de 10h a 13h del taller “Troba feina per l’estiu”, tots dos enfocats a l’orientació formativa i laboral; el dimecres 10 d’abril a les 17:30h tindrà lloc el joc de taula “Escape the Room”; i el dijous 25 d’abril a les 17:30h el taller de Scrapbook per personalitzar àlbums, targetes, caixes, etc.

També el divendres 10 de maig a les 17:30h es durà a terme el taller de rimes, bases per rapejar, per conèixer de primera mà les tècniques de composició del rap i el hip hop; el taller d’iniciació a l’escalada el dimecres 15 de maig a les 17:30h, i el Taller d’Instagram per aprendre sobre els recursos i tips útils del món dels Instagramers per poder compartir experiències d’una manera diferent, el dijous 23 de maig a les 17:30h.

Cal destacar que, del dilluns 27 de maig al dijous 13 de juny, la regidoria de Joventut també posa a disposició dels i les joves de Salou sales de la Masia Tous per l’estudi, treballs en grup o preparar-se pels exàmens. Totes les activitats d’aquest segon trimestre es realitzen a la Masia Tous i són gratuïtes, amb reserva prèvia a Joventut Salou (aforament limitat).

Galeria d'imatges

CARTELL Salou es mou 2on trimestre_page-0001.jpg

Document Actions