Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Salou repara i millora la pavimentació de l’accés al Mollet del Far

divendres 04 gener 2019

Aquests treballs compten amb un pressupost total per contracte de 38.577,58 €

L’Ajuntament de Salou preveu dur a terme treballs de reparació i millora de la pavimentació de l’accés al Mollet del Far, des de la zona on es troben els jocs infantils. Aquesta zona, de 168 m², és el punt entremig entre l’aparcament del final del carrer Cala Crancs i l’accés sud al Far de Salou. Actualment aquest camí està bastant deteriorat com a conseqüència dels forts escòrrecs de pluja que s’han anat produint, per la pluja de la pròpia zona, així com per les canalitzacions i/o escorrentia de carrers superiors, fet que provoca que cada vegada que es produeixen pluges la zona sigui intransitable. L’empresa adjudicatària ha estat OBRAS FEVIAL SL, la qual procedirà a realitzar tasques de reparació i millora de la pavimentació del camí per adequar i consolidar l’accés al Mollet del Far.

Segons l’alcalde, Pere Granados, “tots aquests treballs formen part d’una actuació important de recuperació i preservació de tot el patrimoni natural autòcton del Cap Salou que suposarà un innegable benefici pel manteniment d’un espai de gran interès mediambiental, però també un benefici social, ja que implementem un valor afegit basat en aquelles activitats que fomenten la salut i el benestar, i que complementen els nostres atractius turístics”. Granados també ha recordat que “l’any passat es van realitzar altres treballs de millora i manteniment del camí de Ronda a la zona del Mollet del Far, ja que es tracta d’una zona molt transitada per persones que els hi agrada caminar i visitants”. Aquests treballs van consistir en la reposició de grava i aplanament del terreny per tal de millorar el pas a la ciutadania que voreja el mar en aquest indret del litoral.

Per la seva banda, la regidora de Platges, Julia Gómez, ha destacat que “gràcies a aquests treballs de pavimentació, podrem fer que aquest tram del camí sigui transitable en casos de pluges i que quedi integrat cromàticament dins de l’entorn”.  Aquestes obres de reparació i pavimentació compten amb un pressupost total per contracte de 38.577,58 €, IVA inclòs, i es preveu que es duguin a terme durant aquest mes de gener.

 

Document Actions