Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

L’Ajuntament de Salou ampliarà la vorera est del carrer Punta de Cavall

dilluns 07 gener 2019

Les obres a realitzar compten amb un pressupost total de 19.042,67 €

L’Ajuntament de Salou realitzarà la ampliació de la vorera del carrer Punta de Cavall del municipi, en la línia i continuació amb la vorera realitzada en el projecte executat a principis de 2018, amb l’objectiu de donar continuïtat als passatges i voreres realitzades, amb la zona comercial existent a la confluència dels carrers de la Punta del Cavall i el carrer de la Cala Font. Es tracta de 126m² de vorera del carrer Punta de Cavall, tram on, com el que es va ampliar a començament de 2018, es col·locaran pilones per tal de garantir la seguretat dels vianants.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “des de l’Ajuntament volem seguir invertint en millores per tal d’ordenar la zona”, i ha afegit que “aquesta ampliació de les voreres de Cap Salou permet donar prioritat als vianants i garantir la seva seguretat”. Granados també ha volgut destacar que “aquesta ampliació se suma al conjunt de millores de les voreres que està realitzant l’Ajuntament al Cap Salou”. Per la seva banda, el regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, ha explicat que “es tracta d’una actuació que permet enllaçar la vorera anteriorment realitzada i la zona comercial”.

L’Ajuntament destinarà un pressupost de 19.042,67 €, IVA inclòs, i es preveu que les obres s’iniciïn durant el mes de gener, amb una durada de dos setmanes. 

Galeria d'imatges

Ampliació vorera c/ Punta de Cavall

Document Actions