Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

L’Ajuntament incrementa en 140.000 euros la partida per millorar la recollida selectiva i la neteja al municipi

dimecres 22 maig 2019

Les freqüències a les zones més concorregudes es milloraran amb un increment diari de neteja amb aigua, treballs per intensificar l’escombrat manual així com recollida de contenidors i buidat de papereres per la tarda addicionals durant la temporada alta

El canvi per incrementar els serveis s’iniciarà el proper dissabte 1 de juny

L’Ajuntament de Salou ha aprovat una modificació de la concessió per a la millora del servei de recollida selectiva de residus urbans i transport i també per a l’increment de freqüències en la neteja viària, a més de l’increment de les jornades i recursos personals i materials. En aquest sentit, i després de la posada en marxa de la Unitat de control de concessions, s’ha determinat que calia fer algunes modificacions en freqüència i en l’increment de personal per a millorar alguns punts del municipi. Es pretenen -segons consta a l’informe- redoblar esforços tant amb els treballs de neteja amb aigua com en escombrat i repàs als punts de contenidors. Aquests treballs afectaran tant a la façana marítima com als carrers principals i de màxima afluència per tal que tinguin tractament amb aigua tots els dies de la setmana, tant amb fregadora rentavoreres com amb equips d’hidroneteja d’alta pressió.

Així, aquesta modificació valorada en 139.344,62 euros addicionals per any aniran a parar, en part, a   la compra de més maquinària per poder aplicar una millora de les freqüències/intensitats i espais de la zona turística tant amb la neteja amb aigua, especialment a zones concorregudes com carrer Barcelona, Església i nucli antic, carrer Nord, Saragossa, Terol, Osca, Bilbao, Murillo, Carles Buigas, avinguda d’Andorra i passeig Jaume I i Miramar. A més d’incrementar la intensitat de la fregadora al passeig Jaume I i Miramar, Font Lluminosa, Plaça de les Comunitats, carrers Saragossa, Barcelona i nucli antic, a més del nou pas peatonal lateral entre el càmping La Siesta i l’Autovia Reus Salou.

També s’incorporaran noves mesures d’escombrat i de buidat de papereres amb equips de tarda que cobriran els mateixos carrers cèntrics els 7 dies de la setmana durant dos mesos en horari de tarda com a un equip de control de desbordament de contenidors .

A més, des d’aquest passat mes d'abril s'han incorporat 30 persones més a la concessió i de cara a l’1 de juny amb l’inici del que es considera temporada alta, els equips arriben fins a les 91 persones.

 

Document Actions