Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

L’alcalde de Salou, Pere Granados, afirma que la contractació de la nova empresa de neteja d’edificis municipals i escoles significarà una millora del servei respecte a l’anterior

divendres 06 març 2020

L’empresa ACCIONA FACILITY SERVICES SA començarà amb tota la plantilla subrogada de TEMPO, a partir d’aquest dilluns, 9 de març

El batlle ha lamentat la forma de fer, amb atacs contra la seva persona i contra el regidor de Serveis Interns, i ‘el perjudici que s’ha causat a les escoles i edificis municipals, de forma innecessària’

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que el nou contracte de neteja dels edificis municipals i escoles de Salou, que s’ha adjudicat per un procediment d’urgència a ACCIONA FACILITY SERVICES, SA, “significarà una millora del servei respecte al que es venia prestant fins ara, a través de l’empresa TEMPO”. 

El batlle ha argumentat que aquesta adjudicació no s’ha pogut fer abans, “perquè nosaltres som una Administració pública i hem d’actuar, sempre, sota l’empara de la llei, de forma legal”. En aquest sentit, ha explicat que “s’havia de deixar sense efecte l’anterior contracte, demostrant que hi ha hagut un incompliment, i adjudicar, de forma urgent, aquest nou servei”.

Així mateix, l’alcalde Granados ha lamentat “la forma de fer, que no és la més correcta, ni la més justa”; referint-se a l’atac contra la seva persona i contra el regidor de Serveis Interns, i “al perjudici que, de forma innecessària, s’ha causat amb el servei de neteja a les escoles i als nostres edificis, atès que no es podia anar més de pressa, pels terminis legals”.

El mandatari ha afirmat que “una Administració pública no pot actuar de forma il·legal i allò que es pretenia amb aquelles accions era que el batlle cometés una il·legalitat, fent el pagament d’uns salaris que no podien ser abonats per l’alcalde, atès que no són treballadors i treballadores contractats per l’Ajuntament de Salou, i que, en tot cas, han de ser reclamats davant del jutge”.

L’alcalde demana als treballadors i treballadores que es reincorporin a la feina i treballin de forma eficient, ja que el contracte entra en vigor els propers dies. Cal dir, tanmateix, que aquest nou contracte amb ACCIONA és provisional, però ja s’està treballant amb una contractació ordinària, la qual cosa significa que hi ha d’haver un nou concurs públic.

 

Document Actions