Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou realitza tasques de millora i manteniment de l’emissari de Punta Dorada

dijous 03 gener 2019

S’han executat uns treballs per reforçar la xarxa de sanejament a tocar de la platja Llarga amb un pressupost de 69.493 euros

L’àrea d’enginyeria de l’Ajuntament de Salou ha finalitzat la reparació de l'emissari de Punta Dorada a través de l’empresa concessionària municipal ACSA Obras e Infraestructuras SA; al qual hi han destinat una partida de 69.493 euros. Es tracta d’una operació de conservació i manteniment de la xarxa de sanejament municipal. Els treballs que s’han executat aquest mes de desembre han servit per substituir l’actual tram de canonada a la zona de rompent de la platja -per tant la que patia més l’impacte de l’onatge marítim i que era de fosa- per una altra de polietilè. A més, l’equip de treball també ha aprofitat els treballs de substitució per soterrar la nova canonada i col·locar els morts necessaris per tal d’evitar que pugui surar.

Aquest canvi de canonada ha afectat tant un tram terrestre com un tram marí. Donades les característiques de la platja, on l’accés per la maquinària pesant necessària per fer l’obra era de difícil accés, es va haver de fer una rampa per poder baixar amb l’equipament i un cop ha finalitzat l’actuació s’ha retirat deixant la platja Llarga com estava inicialment.

 

Document Actions