Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou remodela les rotondes centrals de l’avinguda del Pla de Maset

divendres 28 desembre 2018

Les tasques principals a realitzar són la replantació i la reparació del sistema de reg, i compten amb un pressupost total de 33.000 euros

El color predominant i el número de xiprers plantats a cada rotonda facilitarà l’orientació de les persones que hi circulin

L’Ajuntament de Salou està treballant en la remodelació de les rotondes de l’avinguda del pla de Maset, amb l’objectiu de millorar el seu aspecte visual, dotant-les d’un disseny que faciliti l’orientació de les persones que hi circulin. Les tasques es realitzaran a les quatre rotondes centrals: la del carrer Torremolinos amb l’avinguda de la Pedrera; la de Via Maris; la de l’avinguda del Cap de Salou; i, finalment, la rotonda del carrer del Fonoll.

La regidora de Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez, assenyalava que “els treballs a realitzar són l’eliminació de la vegetació actual, l'aportació de terra bona i adob orgànic a més de la replantació d’espècies autòctones però amb consonància amb el consum responsable de l’aigua; la col·locació de malla anti herba, la col·locació d’un perímetre de còdols; i finalment, la instal·lació del sistema de reg”.

Els criteris estètics que s’estan seguint durant l’enjardinament giren al voltant de què cada rotonda presenti un color predominant que les diferenciï entre elles. Amb la mateixa línia, es plantaran uns xiprers indicadors, el nombre dels quals seguirà un ordre ascendent. D’aquesta manera, la primera rotonda tindrà un xiprer, la segona dos, la tercera tres i la quarta quatre; sent la primera la que enllaça amb l’avinguda de la Pedrera i l’última la que enllaça amb el carrer Fonoll.

Aquests treballs de remodelació compten amb un pressupost per contracte de 33.047,10 € i tindran una durada de dos mesos.

Galeria d'imatges

1.jpg

Document Actions