Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou treballa en la renovació integral dels carrers Falset, Penedès, Torremolinos, Ramon Llull i Roger de Llúria

divendres 08 juny 2018

El pressupost puja a 96.800€ amb una durada de contracte de 6 mesos. Properament s'adjudicarà per junta de govern local

 

L’Ajuntament de Salou ha tancat el projecte de licitació per a la contractació del servei de redacció del projecte bàsic i executiu, i de l’estudi de seguretat i salut de les obres de renovació integral dels carrers Falset, Penedès, Torremolinos, Ramon Llull, i Roger de Llúria. Es tracta una actuació integrada dins el Pla d’acció municipal de millora i arranjament de diferents carrers del municipi i que pretén seguir amb les tasques de manteniment urbà i millora dels espais que es venen executant, però en aquest cas, amb una intervenció integral que també renovi els serveis existents.

Amb la redacció d’aquest projecte, l’Ajuntament de Salou vol portar a terme un seguit d’intervencions a les vies públiques consistents en l’arranjament i millora de la urbanització de diferents carrers del municipi. La degradació del paviment amb el pas del temps és un fet normal en qualsevol municipi de les característiques de Salou, així com que les arrels d’alguns arbres puguin accelerar el deteriorament. Això és el que ha passat en alguns dels carrers, on tant les voreres com la calçada necessiten una actuació per tal de deixar-les en bon estat de funcionalitat.

El regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, ha explicat que “atès el temps transcorregut des de la seva construcció, es considera necessari fer una intervenció integral que inclogui renovar també els serveis d’aigua, llum i canonades de desguàs.” Montagut ha afegit que “amb aquesta renovació volem adaptar els diferents carrers i espais als nous temps i necessitats per tal de disposar d’una zona turística renovada i funcional”.

Així doncs, es pretén fer una renovació integral dels carrers Falset, Penedès, Torremolinos, Ramon Llull, i Roger de Llúria, i deixar-los en bon estat de funcionalitat. El pressupost d’aquest projecte és de 96.800€ i s'adjudicarà properament per junta de govern local, un cop tancat el període de presentació d'ofertes.

 

Document Actions