Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Palau de Congressos- Teatre Auditori

El TAS, un espai polivalent

tas

El Teatre Auditori de Salou (TAS) és la peça principal del conglomerat d'edificis que conformen el centre municipal de la Casa de la Vila, Centre Cívic, Escola de Música i Palau de Congressos.

El TAS disposa de dos petits auditoris i de dues sales amb capacitat d'adaptació segons les necessitats. Té una zona per a preparació de càterings i diverses àrees com a sales d'exposicions.

Tot l'edifici està envoltat de jardins, arbres i zona d'aparcament. És un espai cultural polivalent que alberga arts escèniques, activitats musicals, la promoció d'incentius, convencions i congressos. Incorpora també al seu entorn l'Escola de Música i el centre cívic per a la seu d’entitats i el Teatre-Auditori i espais polivalents per a la celebració de congressos.

Compta amb un equipament distribuït en tres nivells i una superfície total de gairebé nou mil metres quadrats.

La planta baixa inclou l’auditori principal, amb capacitat per a 530 persones i perfectament equipat per acollir des de congressos fins a esdeveniments musicals. Ofereix tota mena de facilitats perquè hi puguin accedir persones amb discapacitats.

Per la seva banda, la planta inferior acull dues sales diàfanes polivalents, dotades amb els mateixos serveis, connectades per dos vestíbuls i amb un aforament conjunt per a unes 440 persones. Ateses les seves dimensions, són idònies per celebrar-hi recepcions o fins i tot exposicions artístiques.

Document Actions