Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Participació Ciutadana

Què és la participació?

presentació

La Democràcia té moltes variants que ens fan parlar de democràcies de més o menys qualitat. Des de l’Ajuntament de Salou apostem per aprofundir dia a dia en els valors democràtics. La cultura de la consulta i del diàleg s’està consolidant a tot arreu com a nou paradigma per a la gestió orientada vers el servei a la ciutadania.

La participació és un dret ciutadà reconegut a la legislació internacional, estatal i autonòmica, i els ciutadans i ciutadanes demanen cada dia més la seva aplicació real, més enllà dels moments electorals. Volem treballar a peu de carrer i obrir les portes de la nostra institució: tots i totes sereu benvinguts i benvingudes!

L’Ajuntament de Salou ha impulsat nous canals de comunicació i participació ciutadana amb l’objectiu d’apropar tota la informació municipal al ciutadà. El projecte de l’Ajuntament també els vol fer partícips de la presa de decisions en determinats sectors com l’econòmic, cultural, esportiu o de les diferents àrees del territori. Es consolida així la voluntat del Consistori d’apropar-se als seus ciutadans.

Els Consells Assessors Territorials i Sectorials, la Fira d’Entitats, els espais presencials i digitals de comunicació amb la ciutadania, el Registre Municipal d’Entitats de Participació Ciutadana han estat els fonaments de l’actuació de l’Ajuntament en aquesta matèria.

Document Actions