Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

La Policia Local de Salou torna a celebrar la festivitat de Sant Miquel, el seu patró, a la Torre Vella

divendres 27 setembre 2019

Va tenir lloc ahir al vespre amb l’assistència de l’alcalde de Salou, Pere Granados; el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González; regidors i regidores de la Corporació i responsables i membres dels diversos cossos de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil, a més dels seus familiars i amics

Els diferents Cossos de Seguretat que poden exercir la seva labor a Salou, Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil, es van reunir ahir al vespre per retre homenatge a Sant Miquel, l’arcàngel custodi i patró de la Policia. A més, aquest acte festiu institucional, que es duu a terme cada any a l’Ajuntament, va tornar a realitzar-se ahir a la Torre Vella, com antigament, i representa el reconeixement del consistori i de la ciutat a la labor policial.

Presidit per l’alcalde de Salou, Pere Granados, la celebració va comptar amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, i de la pràctica totalitat dels regidors i regidores del Consistori.

L’inspector en cap de la Policia Local, José Luis Gargalló, que va presentar l’acte, va agrair l’esforç i compromís dels agents, com a servidors públics, en la seva tasca per ajudar el ciutadà, “que sempre tractarem amb el màxim respecte i amb independència del seu origen, raça, ideologia, sexe o qualsevol altra condició”.

Gargalló també va dir que “la nostra presència als carrers és necessària i la nostra col·laboració en els actes que es duen a terme a la ciutat, també”, atès que “la Policia Local és la més propera al ciutadà”.

L’inspector va explicar que aquest any s’han dut a terme prop de 400 intervencions en el tema d’estupefaents, un tema que corre a càrrec de la Unitat Canina de la Policia Local. També va destacar la col·laboració entre els diferents cossos de seguretat, que ha donat com a fruit la disminució de les infraccions penals en més d’un 3%, enguany.

Finalment, Gargallo va agrair la col·laboració dels regidors en les labors de la Policia, especialment, la de Julia Gómez, que ha dut la cartera de Seguretat Ciutadana durant els darrers mesos.

Després dels primers parlaments, va procedir-se a reconèixer el mèrit dels quatre millors agents de la Policia Local, d’entre 77, en els exercicis pràctics de tir. Tot seguit, es va reconèixer la labor de dues persones treballadores de la concessionària Urbaser, pel seu suport i compromís amb la Policia de Salou: Antonio Pérez i Juan Vicente Ramal.

També es va agrair la col·laboració de Lluís Sanahuja, col·laborador habitual del cos; i la tasca formativa relativa als primers auxilis de la cap d’infermeres del CAR Salou, Joaquina Sánchez.

A continuació, l’inspector en cap va atorgar un diploma al Policia Local Rafael López Maireles, un treballador molt valorat dins del cos.  

Contxi Sáez i Olga Martín eficaces treballadores de la Policia, també van rebre l’agraïment per part de l’inspector Gargallo i de la resta de companys.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, David González, va felicitar, en el seu discurs “els homes i dones que formen la Policia de Salou, que, amb la seva professionalitat, dedicació, i esperit de servei fan que el municipi tingui un cos d’una qualitat admirable”; tot treballant “dia a dia per fer, del nostre municipi, un espai més segur i amable per a tothom”.

El regidor va dir que per arribar a la l’excel·lència “seguim millorant el recursos materials i tècnics, amb la incorporació de nous vehicles i elements mòbils per agilitzar la labor diària de la Policia Local; la continuïtat del servei de la Unitat Canina, etc”. González va agrair, també, la tasca realitzada els darrers mesos per la regidora Julia Gómez.

Per la seva banda, l’alcalde de Salou, en el seu discurs, en nom de la Corporació, va expressar, la gratitud, el respecte i l’admiració cap a la labor professional “sempre necessària i reconeguda” dels membres dels cossos de seguretat. Així, el batlle va dir que “la vostra funció no només contribueix a mantenir la seguretat i la convivència social, sinó també la qualitat de vida de la ciutadania i la creació d’un espai de riquesa i benestar”.

Finalment, Pere Granados va recordar que "en aquesta legislatura Salou obrirà una nova oficina de Policia a la zona de més concentració de població turística, a Carles Buïgas".

Galeria d'imatges

DSC_5660.JPG
DSC_5663.JPG
DSC_5672.JPG
DSC_5677.JPG
DSC_5685.JPG
DSC_5691.JPG
DSC_5715.JPG
DSC_5584.JPG
DSC_5599.JPG
DSC_5631.JPG
DSC_5633.JPG
DSC_5635.JPG
DSC_5637.JPG
DSC_5643.JPG
DSC_5645.JPG
DSC_5651.JPG
DSC_5610.JPG
PATRÓ POLICIA TORRE VELLA.JPG
FOTO POLICIA TORRE VELLA.jpg

Document Actions