Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Bons Compra Salou

 

BONS COMPRA SALOU PRENADALL’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, reprèn la campanya de descomptes ‘Bons Compra Salou’, posant a disposició de la ciutadania 150.000 euros, per tal de continuar dinamitzant l’activitat econòmica de la ciutat, atesa la proximitat amb la campanya prèvia del Nadal. Es tracta d’una iniciativa oberta a tots els comerços, la restauració i els establiments de serveis del municipi.

Els bons s'activaran el dilluns, 7 de novembre. Els comerços adherits a la campanya aplicaran un 30% de descompte a les compres, sobre una despesa màxima de 100€, sense que hi hagi un import mínim a invertir en cada compra. Cada persona es podrà beneficiar d'un estalvi total de 30€.

Tenen accés a aquests bons les persones empadronades i/o propietàries de béns immobles, majors de 18 anys.

 

Es tracta de la quarta edició dels Bons Compra Salou, una idea que va néixer fa dos anys per tal de dinamitzar l’economia i reactivar-la, arran de la pandèmia.

 

Si sóc client/a?

El client/a, per poder beneficiar-se d’aquesta acció, haurà de registrar-se, només un cop, a la pàgina web bons.salou.cat, clicant a ‘Compra Salou’, i omplir les dades sol·licitades. La persona rebrà un missatge al mòbil, un SMS, conforme ja està registrada, i ja podrà adreçar-se als comerços a gaudir dels descomptes. En el moment de fer la compra, caldrà portar sempre a sobre el DNI i el telèfon mòbil amb el qual es va registrar. D’aquesta manera, el comerciant validarà el codi SMS i s’aplicarà el descompte, a l’instant.

 

Si sóc un comerç?

En el moment de la compra, el comerciant haurà d’entrar a bons.salou.cat i clicar a ‘Sóc un comerç’. Haurà de demanar el DNI al client i posar l’import. El client li mostrarà el SMS per aplicar el descompte.

Per a més informació, cal contactar amb l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 30 92 14, al WhatsApp 687 20 94 35, o al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat

 

 

CONSULTEU EL LLISTAT D'ESTABLIMENTS ADHERITS (FES CLIC AQUÍ)

Document Actions