Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Col·laboradors

 

 
 
 
 
 
 
URV Emprèn va ser creada per la Universitat Rovira i Virgili i el seu Consell Social, i integra la Càtedra sobre el Foment de l'Emprenedoria i la Creació d'Empreses i l'Àrea d'emprenedoria de la Unitat de Valorització la URV. Des de 26 de febrer de 2015, l’Ajuntament de Salou forma part de les entitats adherides a la Plataforma URV Emprèn que té com un del seus eixos principals la sensibilització per emprendre, la formació d’emprenedors i l’assessorament a les persones emprenedores.
 
 
 
La SECOT està formada per Sèniors Voluntaris que volen retornar a la societat els coneixements i l’expertesa directiva assolits. L'Ajuntament de Salou i la SECOT treballen conjuntament per tal de garantir l’assessorament tècnic empresarial a les persones emprenedores; oferir diagnosis empresarials de la situació i del funcionament de les empreses i comerços de Salou; a més de donar suport i orientació financera i dinamització de projectes empresarials. La prioritat de les activitats de consulta, assessorament i tutoria que ofereixen des de la SECOT va dirigida a emprenedors, autònoms i micro empreses.
 
 
 
 
 
La Xarxa d’Ateneus Cooperatius és un nou servei públic present a tot Catalunya. L'objectiu és impulsar el cooperativisme i l’economia social i solidària a cada comarca, la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament Salou dins dels serveis dirigits a empreses i emprenedors inclou l'assessorament, la informació i l'acompanyem de aquelles empreses o projectes d’emprenedoria que desitgin esdevenir una cooperativa.
 

Document Actions