Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Formació per a persones emprenedores i empreses

El Centre d’Emprenedoria i Coneixement té com a objectiu crear una dinàmica que fomenti l’esperit emprenedor de la ciutadania de Salou, capaç d’impulsar el creixement socioeconòmic de la ciutat, generar ocupació i potenciar el seu caràcter innovador i de referent en els sector d’àmbit econòmic. Al mateix temps, és objecte del centre, la contribució a la consolidació i desenvolupament de les empreses existents.

FULL NECESSITATS FORMATIVES

Eixos d'actuació 

Dinamització de l’esperit emprenedor:

El Centre pretén desenvolupar un conjunt d’activitats encaminades a sensibilitzar la ciutadania sobre les oportunitats que tenen per créixer mitjançant la creació i desenvolupament de projectes personals.

 Formació per a l’emprenedoria i empresarial:

Amb el desenvolupament de programes de formació específica per a emprendre i portar a terme qualsevol negoci, potenciant les habilitats personals de les persones emprenedores i proporcionant els coneixements dels aspectes tècnics necessaris per crear i gestionar una empresa, així com també la seva consolidació.

 Assessorament als projectes emprenedors:

Amb informació, orientació i assessorament sobre com crear el teu propi negoci, acompanyant-te en tot el procés de desenvolupament del teu projecte empresarial; també t'oferim una sèrie de recursos de suport a la consolidació de la teva empresa: formació, ajuts i subvencions o facilitats de finançament entre d'altres.

Consulta l'històric amb les accions formatives:

 

2022

 

2020

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

Document Actions