Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Concurs d'aparadors de Nadal 2020

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou engega el concurs d’aparadors de Nadal 2020, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local, fent-lo partícip de l’embelliment de la ciutat durant les festes nadalenques.

Poden participar-hi tots els comerços i empreses de serveis del municipi de Salou que disposin d’un local amb aparador que reuneixi les condicions necessàries per ser decorat. La decoració s’ha de limitar, únicament, a l’interior de l’aparador que doni a l’espai públic i sigui visible des del carrer. Caldrà mantenir l’aparador nadalenc muntat i visible al públic durant tota la campanya de Nadal.

La temàtica del concurs és lliure, però relacionada amb el Nadal, fent servir el material per decorar que l’establiment cregui convenient. Tanmateix, no s'admetran aparadors la temàtica dels quals pugui ferir sensibilitats d'índole política o que facin apologia de la violència.

El jurat passarà per tots els comerços participants per fer-ne la valoració corresponent, un dia, dins del període en el què l’aparador ha d’estar muntat i visible al públic. Aquest valorarà els aparadors, segons els següents paràmetres: originalitat, impacte comercial, qualitat artística, il·luminació i respecte pel medi ambient.

El primer premi consistirà en 500 euros; el segon, en 300 euros, i hi haurà tres tercers premis de 200 euros. El jurat donarà a conèixer els guanyadors el dia 8 de gener de 2021.

Caldrà inscriure’s, prèviament, enviant un correu electrònic a promocioeconomica@salou.cat o info@shoppingsalou.com, fins al 18 de desembre, indicant el nom de l’establiment i adreça, nom de la persona de contacte, telèfon i correu electrònic.

Document Actions