Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

L’alcalde de Salou exposa a periodistes francesos el treball del municipi per esdevenir Destinació Turística Intel·ligent

divendres 20 setembre 2019

El batlle Pere Granados posa en valor les bondats de la destinació pel que fa al turisme familiar i esportiu, i també relatives a la sostenibilitat ambiental en termes de creixement i desenvolupament turístic

 

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha rebut aquest matí a la seu del Patronat un grup de 8 periodistes francesos que aquests dies han visitat els municipis de la Costa Daurada, entre ells, Salou, de la mà de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, dins de la iniciativa Costa Daurada Life.

L’alcalde ha agraït als periodistes la seva visita i els ha explicat que el municipi salouenc se situa en el primer lloc de Catalunya com a destinació de turisme familiar. També els ha fet referència a la possessió del segell de turisme esportiu, un vessant que serveix, en l’actualitat, per desestacionalitzar la temporada. En aquest sentit, el batlle ha fet referència al futbol i a les grans instal·lacions esportives per a la pràctica d’aquest esport de les quals gaudeix la ciutat. També ha esmentat altres disciplines que es practiquen, com ara el golf, i proves d’alt rendiment, com la triatló Challenge.

L’alcalde Granados, que ha valorat la bona relació amb el turisme francès i l'alt percentatge de visitants del país veí, ha fet referència al Camí de Ronda i ha enaltit la part del litoral salouenc que s’està recuperant progressivament, des de fa temps, "com un valor afegit a la destinació turística, i que apropa els visitants a la natura i al seu gaudi".

A preguntes dels periodistes francesos sobre els eco hotels, l’alcalde Granados s’ha referit al treball que s’està duent a terme des del municipi per esdevenir Destinació Turística Intel·ligent, un projecte que inclou cinc principals línies, una de les quals és el medi ambient.

Així, el mandatari salouenc ha parlat del turisme sostenible i la transformació digital per convertir-nos en una smart city.

La visita al Patronat ha comptat amb la presència del gerent, Juan Carlos Capilla, i de la tècnica Natàlia Bel.

Els periodistes francesos s’han acomiadat de Salou fent-se una foto de família amb el batlle a la terrassa de l’edifici, seu social del Patronat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

FOTO GRUP PERIODISTES FRANCESOS I ALCALDE DE SALOU.JPG
PERIODISTES FRANCESOS.JPG
TAULA AMB PERIODISTES I ALCALDE.JPG

Document Actions