Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

L’alcalde de Salou, Pere Granados, assisteix a una reunió de treball amb el tour operador Itaka perquè Salou esdevingui destinació principal pels turistes polonesos

dimarts 17 setembre 2019

Una cinquantena d’agents de viatge de Polònia han visitat, els darrers dies, la nostra destinació

El batlle i president del Patronat Municipal de Turisme valora molt positivament la ‘solidesa’ de les estructures que Polònia té com a país i destaca el fet que sigui ‘un mercat emergent’

 

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, acompanyat pel gerent de l’entitat, Juan Carlos Capilla, ha participat, recentment, en una reunió de treball amb una cinquantena d’agents de viatge polonesos, concretament, del tour operador Itaka, el primer d’aquesta nacionalitat que va començar a operar a la nostra destinació, fa uns 10 anys.

Cal dir que es tracta d’un operador turístic dels grans al mercat polonès i el TTOO polonès més important a la nostra zona. La darrera setmana els agents de viatge van romandre uns dies a Salou per tal de conèixer millor tant el nostre territori com el producte turístic i establir vincles comercials futurs que els ajudaran a vendre la destinació.

Segons Pere Granados, “tenim molt en compte el mercat polonès, que, amb una població similar a l’espanyola, gaudeix d’una economia estable i sòlida”. Així mateix,  com a mercat emissor turístic cap a la nostra destinació, “ha tingut una trajectòria ascendent, amb creixements sostinguts molt interessants durant  els darrers 10 anys”, ha assenyalat.

El batlle ha afegit que “Polònia es troba en un lloc estratègic, a prop de Rússia, Repúbliques Bàltiques i de la Unió Europea, on s’hi ha traslladat, durant els darrers 15 anys, molta indústria provinent de la UE (especialment a les ciutats), atreta per la seva productivitat laboral i la seva alta qualificació professional. Per això, “hi ha una important inversió que fa que l’economia del país estigui millorant molt”. En aquest sentit, “estem parlant d’un mercat emergent que hem de tenir en compte”.

Granados ha valorat “solidesa” de les estructures que Polònia té com a país, a més “d’una Universitat, històricament, reconeguda”.

Finalment, l’alcalde ha assenyalat la importància de la connexió de Salou amb la ciutat polonesa de Gdansk. Segons ha recordat, l’Aeroport de Reus va inaugurar, fa uns mesos, una nova ruta per satisfer la demanda del mercat polonès, que aquesta temporada era la sisena destinació amb més tràfic programat de la instal·lació aeroportuària.

Per la seva banda, el gerent del Patronat de Turisme, Juan Carlos Capilla, ha explicat que “aquest perfil de client es caracteritza per ésser familiar, al nostre cas, i actiu, al què li agrada molt gaudir del nostre litoral, i de la oferta d’oci local i del shopping. Alhora, és un turista amb inquietuds de caire gastronòmic i cultural”.

 

 

 

Galeria d'imatges

Polònia 1.JPG
Polònia 2.JPG
Polònia 3.JPG

Document Actions