Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

L’alcalde de Salou, Pere Granados, manté una reunió de treball amb el nou equip de l’Estació Nàutica

dijous 26 setembre 2019

Ha tingut lloc aquet matí a l'Hospitalet de l'Infant i hi han assistit 25 persones, entres les quals hi havia els alcaldes de l'Ampolla i el de Vandellòs-l'Hospitalet, a més de tècnics i regidors de Turisme

El batlle salouenc ha valorat les noves directius de treball que encetarà l’Estació Nàutica, que s’enfocaran en potenciar la promoció a nivell nacional i internacional

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb el nou equip de l’Estació Nàutica Costa Daurada, a l’Hospitalet de l’Infant. Una trobada que ha aplegat 25 persones, entre les quals hi havia, també, l'alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i el de Vandellòs-l’Hospitalet, Alfons Garcia, així com regidors de Turisme i tècnics de les àrees de turisme de les set poblacions que participen a Estació Nàutica. De Salou, hi ha estat present el gerent del Patronat, Juan Carlos Capilla.

La jornada ha servit per presentar la nova junta de l’Estació Nàutica, presidida per Quim Cristià, a més de per explicar el pla de treball pels pròxims 5 anys, les línies del qual s’enfocaran en potenciar la promoció a nivell nacional i internacional.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat molt d’interès en les noves directrius de treball que encetarà l’Estació Nàutica i ha valorat l’objectiu de promoure els productes d’oci i de lleure atès que “són motor de la nostra economia turística i ofereixen sempre noves i atractives experiències als nostres visitants”.

Recentment, l’empresari salouenc Quim Cristià ha agafat les regnes de la presidència de l’Estació Nàutica Costa Daurada, que integra 7 municipis: Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla i Deltrebre. La seva tasca al capdavant durarà 5 anys.

A la reunió d’aquest matí els assistents han tractat sobre temes com el foment de la pràctica de l’activitat nàutica al territori aprofitant les bondats del nostre litoral; el balanç de la temporada turística a nivell de la nàutica, que ha estat positiu, ja que el volum de negoci ha crescut un 40 % i l’any passat ja ho va fer un 44%; i el bon funcionament de les noves línies de comercialització.

La junta de l’Estació Nàutica és formada per Juan Miguel Bellaubi (vicepresident); Jordi Huguet (tresorer); Àlex Emma (secretari); i els vocals José Dorado, David Fuente i Rodolf Guasch.

També hi ha un assessor de la junta, Manel Basquens, que fou president de l’Estació Nàutica amb anterioritat.

L'Estació Nàutica ofereix més de 40 activitats nàutiques diferents, adaptades a tots els nivells i possibilitats. Des de sortides en kaiak, fins a jet ski, windsurt, paddle surf, etc.

Document Actions