Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Brussel·les acull una nova promoció de Cambrils i Salou adreçada al públic familiar

dilluns 18 febrer 2019

Els dos patronats de Turisme han tornat a participar conjuntament a la fira Salon des Vacances, referent pel mercat belga

 

La fira Salon des Vacances de Brussel·les ha estat en aquesta ocasió l’escenari d’una nova acció de promoció conjunta de Cambrils i Salou. Aquesta fira adreçada al públic final, principalment a les famílies, és un referent per al mercat belga, i l’any passat va comptar amb 350 expositors, 800 destinacions i més de 100.000 visitants.

Ja fa anys que els dos municipis de la Costa Daurada porten a terme aquesta col·laboració, compartint mostrador a l’estand de Turespaña. Cal tenir en compte que el mercat belga representa el 3% del total de visitants de la zona, i és un client molt fidel i molt repetidor, amb un percentatge important de sèniors que visiten Cambrils i Salou fora de temporada.

A la fira Salon des Vacances es concentra oferta vacacional de tot el món, i els municipis de la Costa Daurada tenen una molt bona rebuda per part del públic assistent, que acostuma a conèixer la zona i busca a la fira informació per poder visitar nous recursos i atractius.

Document Actions