Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Cinc turoperadors de Geòrgia visiten Salou per conèixer l’oferta turística del municipi

dimarts 24 setembre 2019

El viatge de familiarització ha estat organitzat per l’Agència Catalana de Turisme

Aquest país entra dins l’estratègia de promoció dels mercats de l'Europa de l'Est del Patronat de Turisme de Salou

Salou va rebre, el passat divendres, dia 20, la visita de cinc turoperadors de Geòrgia, que duien a terme un fam trip (viatge de familiarització) per la Costa Daurada, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme. Aquesta iniciativa ha tingut com a finalitat conèixer el territori, i el producte i oferta ‘in situ’.

En aquest fam trip hi van participar cinc representants dels turoperadors Inter MICE TOUR, Captain Plus, Check-in Travel, Travel Business Service i Tour Operator My Way, juntament amb una representant de l’Agència Catalana de Turisme a Rússia.

El Patronat de Turisme de Salou els hi va organitzar una ruta pel municipi, on van poder descobrir la Torre Vella, el Passeig Jaume I i el Camí de Ronda, entre d’altres indrets del municipi. També van gaudir d’un sopar de benvinguda i del nou espectacle de la Font Cibernètica. Durant la visita, els turoperadors van mostrar interès en els serveis i la qualitat de les platges, els béns culturals, l’oferta d’oci i la gastronomia salouenca.

Geòrgia entra dins l’estratègia del Patronat de promoció dels mercats de l'Europa de l'Est. Amb les seves connexions aèries bisetmanals, durant tot l’any, a Barcelona (des de la capital Tíflis i també des de la ciutat Kutaisi), es tracta d'un país interessant i incipient. El mercat georgià ajuda a complementar el mercat rus, un turisme de pes per a Salou, el qual suposa un 10,7% del total de les pernoctacions (gener-agost) i que ha experimentat un lleuger augment aquest any 2019, respecte el 2018 (10,5%).

 

Galeria d'imatges

turoperadors.JPG

Document Actions