Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

El patronat de Turisme de Salou participa en una nova edició dels Irish Travel Trade Awards a Irlanda

dijous 30 novembre 2017

Es tracta d’un dels esdeveniments amb més prestigi del sector del turisme local irlandès


El Patronat de Turisme de l’Ajuntament de Salou ha participat un any més, de manera activa, en la 26ª edició dels Irish Travel Trade Awards a Irlanda. Aquests premis tenen un caràcter anual i estan organitzats per un mitjà de comunicació irlandès  dins del sector del turisme- Irish Travel Trade News- i volen reconèixer en forma de premis a aquelles empreses que han representat l’excel·lència en la promoció i serveis als seus clients. Un total de 26 premis conformen els Irish Trade Awards, entre els quals apareixen les categories a la millor aerolínia, als millors serveis d’agència de viatges, així com a la millor companyia, entre altres. L’hotel Clayton Hotel Burlington Road, de Dublín, va ser un any més l’escenari d’aquesta nova edició dels premis.

Actualment, Catalunya és el primer destí de l’Estat dels turistes, amb el 24’3%, amb una duració d’estància majoritàriament d’entre 4 i 7 pernoctacions. El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Benet Presas, assegurava que la presència de Salou per reforçar la marca és molt important i ha recordat que aquest 2017 el mercat irlandès ha sofert un increment de pernoctacions entre gener i octubre d’un 26’2%. Segons Presas, l’acte “ens beneficia com a destinació ja que es tracta d’un dels esdeveniments amb més prestigi del sector del turisme local irlandès i es tot un honor poder formar-ne part”.

Enguany, el Patronat de Turisme -junt amb d’altres empreses com Amazing Thailand, Cork Airport, Grant Thornton o la delegació de l’oficina Espanyola de Turisme a Irlanda,  ha tornat a ser esponsor del sopar de Gala de  la ITTNews Awards, disposant d’un espai a la sala de benvinguda amb material promocional de Salou.  El regidor de Turisme, Benet Presas, va ser l’encarregat de dur a terme el lliurament dels premis Salou TB holiday prize a Mandy Burrie (Celebrity Cruises), The Best Accommodation Provider award a BookaBed i The Best Travel Technology Provider award a Amadeus. La Oficina de Turismo espanyola va rebre The Best sun destination per Lanzarote, i Best nacional Tourist office i Best Destination in Europe per Espanya. A més, el Patronat de Turisme de Salou va sortejar una estada de quatre nits a Salou.

Galeria d'imatges

irish.jpg
IMG_20171124_223651.jpg

Document Actions