Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

La segona edició del Instawalk tornarà a Salou el proper 18 de novembre amb una nova ruta

dilluns 13 novembre 2017

Aquesta activitat permetrà completar l’actual “IgersMap” amb fotografies dels llocs més emblemàtics del municipi

 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou, IgersMap i InstagramersTGN convoquen el proper dissabte 18 de novembre, la segona jornada per l’elaboració de l’IgersMap de Salou. L’activitat permetrà completar l’actual mapa dels Igers, amb imatges d’alguns dels principals atractius turístics de la capital de la Costa Daurada.

 

La convocatòria d’aquest segon Instawalk arrencarà a les 9:45h des del xalet Bonet, la primera casa d’estiueig de Salou i una de les joies del modernisme emplaçada al Passeig Jaume I, des d’on també s’observarà l’olivera centenària, un dels arbres més fotografiats pels turistes quan visiten Salou.

 

De 10h a 13h s’iniciarà la ruta fotogràfica on els instagramers podran capturar fotografies dels llocs més emblemàtics del municipi, entre els quals es contemplarà una visita al Carrilet, on s’hi troba una màquina i un vagó del mític trenet que va funcionar entre 1857 i el 1975, la descoberta de la Torre Vella, bastida l’any 1530 per ordre de l’arquebisbe Pere Cardona, i també la visita als Xalets Modernistes que hi ha a l’entorn del Passeig Jaume I.

 

La jornada amb els Igers també inclou la possibilitat de capturar instantànies al Landmark de Salou i la descoberta del Parc de la Ciutat, el qual va ser dissenyat per l’arquitecte Antoni Bonet als terrenys on havia estat situat l’antic Càmping Salou i compta amb 15.000m2. L’Instawalk finalitzarà a Pilons, un dels indrets més emblemàtics de la capital de la Costa Daurada i que és molt fotografiat per la comunitat d’Igers, on es podrà gaudir d’un aperitiu final des de les 13h fins les 14h.

 

A més, entre els assistents que etiquetin imatges dels punts visitats amb #IgersMapSalou durant l'instawalk o posteriorment a l’app d’Instagram, el Patronat Municipal de Turisme de Salou sortejarà 5 packs d’entrades dobles a Port Aventura.

La primera edició de l’Instawalk es va celebrar el passat mes de setembre i va comptar amb la participació de més de setanta-cinc Igers. Fruit d’aquestes accions, es preveu aplegar més de 400 fotografies que serviran per a identificar els punts més distintius de Salou en un mapa físic i en un altre de virtual que la gent podrà consultar a la web del Patronat Municipal de Turisme de Salou (http://www.visitsalou.eu/) i d’IgersMap (http://igersmap.com). Aquells que es vulguin inscriure ho podran fer enviant un correu electrònic a l’adreça: igerstgn@gmail.com; indicant el nom d’usuari amb el qual compta a l’aplicació d’Instagram.

Galeria d'imatges

insta.jpg

Document Actions