Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou acull diumenge el primer instawalk de l’IgersMapSalou, que servirà per a plasmar en un mapa una ruta fotogràfica amb els principals atractius del municipi

divendres 15 setembre 2017

L’activitat l’organitzen el Patronat Municipal de Turisme de Salou, IgersMap i InstagramersTGN

 

Una cinquantena d’instagramers participaran aquest diumenge en el primer  instawalk col·laboratiu que es fa a Salou i que recorrerà diferents punts carismàtics de la costa, com el Monument als Pescadors, el passadís del Club Nàutic, Pilons, el camí de ronda i la passarel·la de Capellans, la platja Llarga i la cala Punta de Cavall, per acabar al far de Salou.

La iniciativa forma part d’un projecte conjunt entre el Patronat Municipal de Turisme de Salou, IgersMap i InstagramersTGN amb la voluntat de plasmar sobre un mapa físic (i on-line) els llocs i racons del municipi més instagramers o, dit d’una altra manera, que tenen més atractiu fotogràfic. L’objectiu és que, un cop editat el mapa, aquest es converteixi en un reclam turístic més per als visitants que vinguin a Salou, que podran identificar, recórrer i fotografiar els principals punts que hauran captat les càmeres de la comunitat d’instagramers.

A aquest primer instawalk, el seguirà una segona ruta, el 28 d’octubre, que completarà el Salou imprescindible per als igers. Amb les dues accions es preveu aplegar més de 300 fotografies que serviran per a identificar els punts en un mapa físic i en un altre de virtual que la gent podrà consultar a la web del Patronat Municipal de Turisme de Salou (http://www.visitsalou.eu/) i d’IgersMap (http://igersmap.com).

Paral·lelament, els organitzadors dels instawalks faran una crida per tal que, a través del hashtag #IgersMapSalou, la gent que pugui tenir bones fotografies actuals del municipi pugui etiquetar-les a Instagram i sumar-se al projecte.

Els participants a l’instawalk de diumenge entraran en el sorteig de cinc entrades dobles a PortAventura Park.

Galeria d'imatges

igers.jpg
InstawalkSalou.jpg

Document Actions