Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou instal·la unes lletres gegants al passeig Jaume I amb el nom del municipi

dijous 22 juny 2017

S’han muntat a una duna de gespa a la Platja de Llevant, al costat de la font del laberint per tal de promocionar la capital de la Costa Daurada a les xarxes socials

 

Salou ja disposa del primer rètol gegant davant del mar amb el nom del municipi per promocionar-se a les xarxes socials. Es tracta d’una estructura on es pot llegir Salou amb unes lletres en acer pintat amb els colors de logo que identifica turísticament la ciutat. En total, el monument, que s’ha muntat les darreres hores, comprèn un espai de 7,3 metres d’ample per 2 d’alt i mig metre d’ample; de manera que dóna una imatge molt potent del nom de Salou, que es veu amb un fons de platja.

Aquesta acció pretén ser un reclam per als visitants de manera que viralitzin les seves fotografies vacacionals a les xarxes socials, donant així una major publicitat al nom de Salou. Aquest migdia, l’equip de govern s’ha fet la primera fotografia conjunta davant la nova instal·lació. Avui, part de l'equip de govern ha volgut fer-se la primera foto amb les lletres de fons.

El cost de la nova retolació és de 20.449 euros i es preveu instal·lar-ne dues més.

Galeria d'imatges

lletres.jpg
degrup.JPG
degrup.JPG
lletres_1.JPG
nenes.JPG

Document Actions