Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

El Patronat de Salou participa a la fira TTG Incontri a Rimini, per promocionar les excel·lències de la destinació

dimecres 09 octubre 2019

La capital de la Costa Daurada assisteix, aquesta setmana, a l’esdeveniment, conjuntament amb PortAventura World, a l’stand de l’Agència Catalana de Turisme

El Patronat Municipal de Turisme de Salou participa, des d’avui dimecres, dia 9 d’octubre, i fins aquest divendres, dia 11, a la fira TTG Incontri que se celebra a Rimini (Itàlia). La capital de la Costa Daurada col·labora a l’esdeveniment, conjuntament amb PortAventura World, a l’stand de l’Agència Catalana de Turisme, situat al pavelló C1 (Stand 158/160). A l’esdeveniment hi ha assistit el gerent del Patronat, Juan Carlos Capilla, el qual ha assenyalat que “des de la línia estratègica familiar, el mercat italià és una nova oportunitat per a la destinació de Salou, ja que per a ells és una novetat”, contemplant PortAventura com un dels principals atractius.

Aquesta acció forma part de l’estratègia del Patronat de Turisme de Salou per tal de presentar la ciutat com a destinació familiar, com un element estratègic important, a un mercat molt ben comunicat amb Barcelona, que va augmentar un 36,4% el passat mes d’agost respecte el 2018.

Galeria d'imatges

1.jpeg

Document Actions