Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

El Patronat de Turisme de Salou convoca el tercer concurs de dibuix “El teu estiu a Salou”

dijous 17 agost 2017

El concurs s’adreça a nens i nenes d’edats compreses entre els 4 i els 8 anys que podran lliurar les seves creacions fins al proper 12 de setembre

El Patronat de Turisme de Salou ha convocat una nova edició- la tercera- del concurs de dibuix “El teu estiu a Salou”, adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre els 4 i els 8 anys, amb l’objectiu de fomentar la creativitat entre els més menuts de la família mentre gaudeixen de les seves vacances a Salou.

El concurs té una única categoria: nenes i nens de 4 a 8 anys. Les obres participants es poden presentar a les oficines del Patronat de Turisme de Salou  (Passeig Jaume I, 4 o bé  Plaça Europa s/n) o bé al correu electrònic a salouturisme@gmail.com. Les obres participants es podran lliurar fins al proper dimarts 12 de setembre. El veredicte final i el dibuix guanyador es publicarà a les xarxes socials de VisitSalou el dia 13 de setembre del 2017.

El jurat del concurs estarà format per tècnics del Patronat de Turisme de Salou i s’ha establert el següent premi: 4 entrades a PortAventura World i el peluix d’un Minion.

La convocatòria del concurs forma part de les accions que impulsa el Patronat de Turisme de Salou adreçades al turisme familiar. En aquest sentit, el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Benet Presas, assenyalava que la certificació –atorgada des de l’Agència Catalana de Turisme i que certifica Salou com a destinació de turisme familiar- garanteix una oferta turística ideal per a gaudir en família.

Per a més informació, podeu consultar la web www.visitsalou.eu o al facebook.com/visitsalouofficial

Galeria d'imatges

turisme.jpg
ESP_El_teu_estiu_a_Salou.png

Document Actions