Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

El Patronat de Turisme de Salou convoca la 4a edició del concurs de dibuix “El teu estiu a Salou”

dimarts 04 setembre 2018

S’adreça a nenes i nens amb edats compreses entre els 4 i els 8 anys

El Patronat de Turisme de Salou ha convocat una nova edició –la quarta– del concurs de dibuix "El teu estiu a Salou", adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre els 4 i els 8 anys. L'objectiu del concurs és fomentar la creativitat entre els més menuts de la família mentre gaudeixen de les seves vacances a Salou.

El concurs té una única categoria: nenes i nens de 4 a 8 anys. Les obres participants es poden presentar  a les oficines del Patronat de Turisme de Salou situades al Passeig Jaume I, 4 o bé a la Plaça Europa s/n i també via correu electrònic a: salouturisme@gmail.com. El termini de presentació finalitza dilluns 1 d’octubre del 2018.

El jurat del concurs estarà format per tècnics del Patronat de Turisme de Salou i s’ha establert el següent premi: 4 entrades a PortAventura World i un peluix de Jack Jack, personatge de la pel·lícula “Els increïbles”.

La convocatòria del concurs forma part de les accions que impulsa el Patronat de Turisme de Salou adreçades al turisme familiar. En aquest sentit, el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Benet Presas, assenyalava que la certificació –atorgada des de l’Agència Catalana de Turisme l’any 2003 i que certifica Salou com a destinació de turisme familiar– garanteix una oferta turística ideal per a gaudir en família.

Més informació al web www.visitsalou.eu o al facebook.com/visitsalouofficial

 

 

 

Fitxers adjunts

Document Actions