Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

El Patronat de Turisme de Salou viatja a la Fira MITT de Moscou per captar nous visitants

dimarts 12 març 2019

La setmana passada també ha estat en un road show pels Països Bàltics   

La delegació del Patronat de Turisme de Salou ha arribat avui a una de les fires més importants del continent euroasiàtic, la MITT de Moscou on estarà present des d’avui dimarts i fins al dijous 14 de març. El Patronat de Turisme de Salou esta situat a l’Stand de Catalunya, junt amb Portaventura i amb empresaris locals del sector turístic. L’any passat, el visitant rus va realitzar a Salou més de 852.000 pernoctacions, i la voluntat municipal és la de seguir sumant nous visitants atrets pel bon clima, el sol i platja, la cultura i l’oferta complementària que existeix al territori. Aquesta fira esdevé un dels principals canals per promocionar Salou al mercat rus.

Segons el regidor de Turisme, Benet Presas, la impressió d’aquest primer dia de fira apunta a un nivell de vendes sostingut per damunt de les xifres de l’any passat en les mateixes dates pel que fa a les vendes anticipades; per tant, amb una tendència d’increment moderat d’aquest visitant cap a la destinació de Salou.

MITT és la fira del sector turístic més important de Rússia. Amb més de 1.800 empreses participants i més de 239 destinacions, és un punt de trobada clau per la indústria i dona l'oportunitat de reunir-se amb clients per tal de promocionar destinacions turístiques. Acull visitants i professionals del sector turístic. La MITT va reunir l’any passat 22.777 professionals de la indústria de 90 països i 80 regions de Rússia: operadors turístics, agents de viatges i altres empreses implicades en la indústria de viatges com ara companyies aèries, empreses de transport, hotels ... A mesura que evoluciona la indústria de viatges de Rússia, MITT continua sent el fòrum de la indústria clau per als professionals del viatge.

Dintre del territori català, les estades dels turistes russos són llargues, superiors als 9 dies i, principalment en hotels. El turista rus acostuma a viatjar especialment en parella (31,6%), amb família amb fills (27,7%) i amb amics (12,3%). Les seves destinacions principals són el litoral i Barcelona ciutat. Amants del sol i platja, però també viatgen atrets per la cultura, les escapades urbanes, el turisme de compres, el de salut i benestar, les visites a parcs temàtics i el turisme MICE.

Aquesta passada setmana, el Patronat de Turisme de Salou també ha reforçat la presència turística amb un roadshow pels països bàltics Estònia, Letònia i conjuntament amb Tez Tour. Aquesta nova acció és clau en la promoció de la nostra destinació en un mercat estratègic.

Galeria d'imatges

mitt.jpeg
Roadshow països Bàltics.jpg
WhatsApp Image 2019-03-12 at 13.57.35.jpeg
WhatsApp Image 2019-03-12 at 15.36.59(1).jpeg

Document Actions