Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

El Patronat Municipal de Turisme de Salou presenta el seu Igersmap

dimarts 26 juny 2018

El mapa, que es pot consultar online o en paper, ofereix dues grans rutes fotogèniques del municipi, una que passa per la costa i l’altra, per l’interior.

El Patronat Municipal de Turisme de Salou presenta l’IgersMap del municipi, o el que és el mateix, una mapa amb dues grans rutes fotogèniques de la ciutat, una que recorre la costa a través del Camí de Ronda, i una altra que mostra els atractius de l’interior de la capital de la Costa Daurada. L’IgersMap és un mapa col·laboratiu que ha dut a terme la comunitat d’instagramers, promogut pel Patronat i en col·laboració amb IgersTGN.

L’IgersMap es podrà consultar online, a través de la pàgina web  https://www.igersmap.com/cat/igersmap-salou, o bé en suport paper, que trobareu a les diferents oficines turístiques de Salou.

L’objectiu del Patronat Municipal de Turisme de Salou amb el llançament de l’IgersMap és mostrar als turistes els diferents al·licients dels que pot gaudir en la seva estada al municipi, i esperonar-los a trobar-ne d’altres. És en aquest sentit que, paral·lelament a la presentació de l’IgersMap, es llança un doble concurs fotogràfic al qual s’hi podrà participar fins al 15 de setembre.

En un d’ells, es demana als participants que ajudin a completar el mapa de Salou compartint a Instagram les fotos dels llocs de la ciutat que més els agraden amb les etiquetes #IgersMapSalou i #VisitSalou. En aquest cas, els autors de les imatges hauran de geolocalitzar el punt des del qual s’ha capturat la imatge, o indicar-ne l’adreça, per tal d’afegir-la posteriorment a l’IgersMapSalou. Entre tots els participants se sortejarà una nit d’hotel i una entrada doble a PortAventura Park.

En l’altre concurs, es demana als participants que completin una de les dues rutes que hi ha, etiquetant les fotografies de cada punt a Instagram amb els hashtags #IgersMapSalou i #VisitSalou. Els que acreditin que han fet i fotografiat tota la ruta guanyaran un obsequi que podran bescanviar al Patronat Municipal de Turisme de Salou.

 

Document Actions