Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

Salou assisteix a la 29 edició dels Irish Travel Trade Awards, celebrada a Dublin

dilluns 25 novembre 2019

Són els guardons de la indústria de viatges irlandesa, on es reconeixen empresaris, touroperadors, serveis turístics i destinacions

Salou és un dels patrocinadors oficials d’aquest certamen, entre d’altres com Emirates, Thailand, Silversea, Las Vegas, Malta i Hertz

L'alcalde i president del Patronat de Turisme, Pere Granados, va lliurar el guardó a la categoria Best Rail Company i, junt amb Turespaña, un premi d'una estada a Salou

 

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, va assistir aquest divendres, dia 22 de novembre, a la 28ena edició dels 2019 Irish Travel Trade Awards, els guardons de la indústria de viatges irlandesa, que s’ha celebrat a Dublin 4, al Clayton Hotel Burlington Road. Un important esdeveniment on es reconeixen els millors empresaris, touroperadors, serveis turístics i destinacions, que ha comptat amb l’assistència de més de 350 persones de la indústria dels viatges i del qual Salou n’és un dels patrocinadors oficials, entre d’altres com Emirates, Thailand, Silversea, Las Vegas, Malta i Hertz.

Així, el batlle salouenc va pujar a l’escenari i va presentar i lliurar el guardó en la categoria Best Rail Company, és a dir, la millor companyia ferroviària. Així mateix, junt amb Turespaña, va atorgar un premi consistent en una estada a Salou.

El mandatari va estar acompanyat pel President of Irish Travel Agents Association, John Spollen, així com per importants agents turístics i també per la cap de promoció del Patronat de Turisme de Salou, Natàlia Bel.

Els Irish Travel Trade Awards reconeixen i recompensen l’excel·lència en productes i serveis, segons allò que voten els agents de viatge irlandesos, nord i sud. Els premis es presenten en les següents categories: aerolínies, destinacions, transport marítim, transport terrestre, serveis d’agències de viatge, operadors turístics i totes les empreses. També hi ha tres guardons especials: els ITTN + EMIRATES Travel Photographer of the Year; els premis ITTB Agència de viatges de l’any; i l’ITTN Industry Achievement Award.

Cal esmentar que l’Irish Travel Trade News és un dels mitjans de comunicació més importants del món del turisme a Irlanda.

Tot i les petites dimensions del país, els irlandesos tenen una de les taxes viatgeres més altes del món. Dels seus gairebé 5 milions d’habitants, aproximadament, el 75% viatja. Es considera un mercat emissor estable. 

Pel que fa a pernoctacions del mercat irlandès a Salou, segons xifres registrades per l’Observatori Turístic del Parc Científic i Tecnològic, entre l’1 de gener de 2019 fins al 31 d’octubre de 2019, aquestes s’han incrementat un 2% respecte a l’any passat, arribant a les 495.000. Així, el mercat irlandès és el tercer que ha crescut més enguany, després de l’espanyol (8,2%) i el rus (4,8%).

Segons ha manifestat l’alcalde de Salou, Pere Granados, “els turistes irlandesos perceben Salou com una destinació de sol i platja molt important per realitzar les seves vacances, tot i que també valoren la nostra oferta cultural, familiar i de lleure, a més de PortAventura World”.

El turista irlandès viatja, principalment, els mesos d’estiu, de juny a setembre, amb una estada mitjana de 6,2 dies. Internet és el principal canal d’organització del viatge.

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG

Document Actions