Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

L’alcalde de Salou, Pere Granados, assisteix a la International French Travel Market (IFTM) Top – Resa a París

dimarts 01 octubre 2019

‘El nostre objectiu és augmentar aquest important mercat de proximitat, el francès, que, en el rànquing internacional, ocupa el segon lloc, només per darrera de Regne Unit’, ha manifestat el batlle salouenc

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, assisteix aquests dies a la International French Travel Market (IFTM) Top – Resa 2019, a Paris, una convocatòria professional de referència dins del sector turístic del mercat francès, que se celebra de l’1 al 4 d’octubre, al Parc d’Exposicions Porta de Versalles.

Avui dimarts, l’alcalde, acompanyat de la tècnica del Patronat de Turisme Natàlia Bel, ha mantingut reunions de treball amb diferents representants i empresaris turístics de Catalunya, la Costa Daurada i francesos, entre ells Mariela Marchand, de l’Agència Leclerc Voyage; Josefina Mariné, directora a París de l’Oficina de Turisme de l’Agència Catalana de Turisme a França; i Jèrôme Pouil, de l’Agència de Viatges Calafell Evasión. També ha coincidit amb el president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig.

Demà dimecres, el batlle té previst reunir-se amb la consellera de Turisme a l’Oficina Espanyola (OET) de París, Tatiana Martínez; Mathilde Paulet, de Voyage Privé; Julien Noury, de Carrefour Voyages; Mona Folch, de Karavel, i Bruno Mounier, de Locatour.

Segons ha destacat l’alcalde Granados, “per Salou, és important tenir presència en el certamen IFTM Top – Resa, per tal de fer promoció de la nostra oferta i ampliar, així, el nombre de visitants d’aquest mercat de proximitat”. El mandatari ha assenyalat que “el nostre municipi és una destinació turística molt important pel públic francès, que els ofereix l’oportunitat de gaudir de períodes de vacances durant tot l’any; tant a la temporada alta com en escapades curtes”.

Cal dir que el mercat francès esdevé el segon país emissor internacional per a Salou, només per darrera de Regne Unit.

L’any passat, la IFTM Top- Resa va acollir 1.700 marques, 34.000 professionals del turisme i 150 conferències, en 33.000 metres quadrats d’exposició.

 

Galeria d'imatges

Pere Granados a Top Resa 2.jpg
Pere Granados a Top Resa 3.jpeg
Pere Granados a Top Resa 4.jpg

Document Actions