Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, signa el conveni Corner 2020 per promoure Salou i la Costa Daurada, turísticament

dimarts 14 gener 2020

Un total de 27 ens privats i públics, entre els quals hi ha l’Ajuntament de Salou,  han subscrit l'acord que regula la participació conjunta en fires nacionals, estatals i internacionals, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha signat aquest matí el conveni Corner 2020, que és l’acord que regula la participació conjunta d’entitats públiques i privades en fires nacionals, estatals i internacionals, a més de diverses accions de promoció de la Costa Daurada, sota el paraigües del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

En la seva 17a edició,  el conveni Corner preveu la participació en cinc fires internacionals, tres d’estatals i una, nacional. A més, també inclou altres accions de màrqueting per donar a conèixer els atractius turístics dels municipis participants en els mercats més importants. La inversió global i conjunta serà de 411.335 euros (un 19% més respecte a l’any 2019), dels quals la Diputació de Tarragona n’assumirà 263.235, xifra que representa un 64% del total.

L’acte d’aquest matí ha tingut lloc al saló de plens de la Diputació i ha comptat amb la presència de la seva presidenta, Noemí Llauradó, i de la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé; així com d’un total de 27 ens privats i públics, entre els quals hi havia l’Ajuntament de Salou, que han participat en la signatura del conveni.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat que “la signatura d’aquest conveni dona com a resultat una suma de sinergies molt important perquè Salou i les destinacions turístiques de la Costa Daurada tinguin la màxima projecció a nivell promocional”.  

Els signants de l’acord per aquest 2020 són ens públics locals com els ajuntaments de: Salou, Cambrils, Vila-seca, Altafulla, Calafell, Creixell, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, i El Vendrell; els consells comarcals del Baix Camp, Priorat i Conca de Barberà-La Ruta del Cister; associacions empresarials i entitats de l’àmbit privat com l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch&Putt, l’Estació Nàutica Costa Daurada, la Cambra de Comerç de Reus, Aquopolis, PortAventuraWorld; i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Presència als principals mercats estatals i internacionals

El conveni Corner preveu la participació en un total de deu accions de promoció – una més que l’any 2019 -amb presència a certàmens firals i altres esdeveniments, sota el paraigües de l’Agència Catalana de Turisme.

Hi destaca una acció promocional directa a la ciutat de Toulousse, adreçada al públic francès, un mercat estratègic per a la destinació. La Costa Daurada serà, a més, present als següents certàmens adreçats a públic final: Vakantibeurs a Utrech (Països Baixos), Navartur a Navarra, Sevatur al País Basc o B-Travel a Barcelona.

Pel que fa a fires de caràcter professional, la promoció conjunta prevista durà la Costa Daurada fins a Fitur, a Madrid, la setmana que ve, del 22 al 26 de gener, i a les següents fires internacionals:  World Travel Market de Londres (Regne Unit); MITT de Moscou (Rússia); UITT de Kíev (Ucraïna); i ITB de Berlín (Alemanya). També comptarà amb presència a un certamen d’un producte especialitzat, concretament el golf, amb la International Golf Travel Market (lGTM),  que enguany tindrà lloc a Escòcia.

En l’àmbit de la comercialització i el màrqueting, s’incorporen un total de cinc propostes online, a més d’una campanya de publicitat convencional, adreçada a mercats emissors de proximitat: Catalunya, Espanya i Andorra. Entre les accions online, destaca la prevista amb un portal líder del mercat per potenciar la comercialització de l’oferta d’allotjament de la demarcació, incorporant una potent campanya de suport a les vendes dels establiments d’allotjament.

La primera acció conjunta, als Països Baixos

En el marc de la fira Vakantibeurs, la Costa Daurada es promocionarà a Utrech entre els dies 15 i 19 de gener en la primera acció de promoció, en el marc del conveni Corner 2020. Es tracta d’una fira adreçada tant al públic final com als professionals, considerada la més important del sector turístic, dins del mercat dels Països Baixos, i per la qual l’any 2019 van passar més de 103.000 visitants.

Galeria d'imatges

CONVENI CORNER FOTO GRUP.jpg

Document Actions